کوکی زرشک یه کوکی خوشمزه با طعم ایرانیه و البته طعمش هم الهام گرفته شده از ته چین ایرانیه. تصور کنین عطر زعفران و ترشی زرشک در کنار هِل، کمی هم شیرینی با تزئین پسته ناب قزوین چی میشه!

مواد لازم برای تهیه کوکی‌ زرشک‌ و‌ زعفران

  • آرد ۲۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
  • پودر قند ۶۰ گرم
  • کره به دمای اتاق ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • ماست ۳۰ گرم
  • زعفران اب شده ۱ قاشق چای خوری لبریز
  • هل ۱ قاشق چای خوری سر خالی
  • زرشک٬ شسته و خشک شده ۵۰ گرم
  • پسته خلال برای تزئین

طرز تهیه کوکی زرشک و زعفران

طرز تهیه کوکی زرشک

ابتدا آرد و بیکینگ پودر را از الک رد کرده و کنار بزارین.

سپس پودر قند و کره را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و پوک شود. در ادامه زرده تخم مرغ، ماست و هل را اضافه کرده خوب میزنیم تا سفید رنگ بشه.

مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر یکدست شود زعفران را اضافه کرده و میزنید تا زعفران خوب جذب خمیر بشه و زرشک را اضافه کنید ولی سعی کنید که زیاد خمیر را وز ندهید.

خمیر را در پلاستیک گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه بزارین در یخچال بمونه. حالا فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

یک سینی بزرگ را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید. خمیر را از یخچال در بیارین و روی سطح کارتون خمیر را به شکل لوله در بیارین و با کارد به اندازه نیم سانت به شکل دایره ببرین و در سینی بزارین و با پسته تزئین کنید.

سینی را در طبقه وسط فر گذاشته به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزین. از فر که در اوردین بزارین یک نیم ساعتی سرد بشه و بعد نوش جان کنید.