چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور یه دسر خوشمزه است که احتیاج به فر و پختن و پز نداره و هم شیکه هم آسون هم خوشمزه ئ مجلسی!

مواد لازم برای تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور

  • بیسکوئیت پتی بور ساده دو بسته و یک سوم بسته (۳۰۰ گرم)
  • کره ۱۵۰ گرم
  • شیر دو قاشق غذاخوری
  • خامه ماسکارپونه سه بسته ۲۰۰ گرمی
  • خامه ۲ بسته ۲۰۰ گرمی (من بک بسته داشتم)
  • پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
  • پودر ژله با طعم دلخواه یک الی یک و نیم بسته

طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور

بیسکوئیت پتی بور ساده را خرد کرده و با غذاساز یا گوشتکوب کاملا پودر کنید.

بعد کره آب شده را به بیسکوئیت اضافه کرده و دو قاشق شیر و کاملا مواد را مخلوط کنید.

بعد توی پیرکس بزرگ را سلیفون انداخته و کمی چرب کرده مواد را ته پیرکس به طور یکنواخت ریخته با پشت قاشق صاف و فشرده کنید.

با ته لیوان یا گوشتکوب کاملا مواد را فشرده کنید و در یخچال بذارید یک ساعت تا بک ساعت و نیم بماند.

بعد پنیر ماسکارپونه را که از دوسه ساعت قبل از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار دادیم را با کمی با چنگال هم زده تا کمی نرم شود و نصف تا یک لیوان سرخالی شکر اضافه کرده و با چنگال کمی مخلوط کنید (من نصف لیوان ریختم) و با همزن خوب بزنید تا نرم شود و بعد خامه را اضافه کرده و با همزن برنید تا مخلوط شوند.

ژلاتین را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری بنماری کنید. وقتی کاملا شفاف شد و از داغی افتاد به مواد پنیری اضافه کرده و با همزن خوب مخلوط کنید. می تونید یک قاشق چایخوری وانیل هم اضافه کنید.

بعد ظرف یا قالب بیسکوئیت را از یخچال بیرون آورده و مواد را روی بیسکوئیت ریخته و با پشت قاشق صاف کنید و کمی ظرف را تکان دهید تا مواد پنیری کاملا صاف و یک دست شوند. ظرف را توی یخچال گذاشته دو تا سه ساعت بماند.

بعد از این مدت یک تا یک ونیم بسته ژله را با یک ونیم تا دو لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری بنماری کنید تا ذرات ژله کاملا حل شود.

وقتی ژله خنک شد روی قسمت پنیری ریخته و بذارین تو یخچال ۴ تا ۵ ساعت بماند.

من ژله دو تا نصف بسته از دو رنگ مختلف داشتم و برای چیزکیک لیوانی ابتدا یک قاشق از ژله قرمز و بعد یک قاشق از ژله سفید ریختم تا حالت آبرنگی پیدا کند. من چهار تا از چیزکیک ها رو توی قالب مافین کاغذی که ته و دورش را کمی چرب کرده بودم ریختم و برای بیرون آوردنش کافیه فقط دور کاغذ را آروم پاره و جدا کنید.

برای پیرکس هم با چاقویی که کمی خیس کردین برش داده و هر بار باید چاقو را تمیز کنید بعد تکه دیگر را برش بزنید.

به نظر من ظرف پیرکس لایه پنیر و خامه اش کم بود من دوست دارم لایه پنیریش زیاد باشه مثل اونایی که در قالب مافین ریختم.

چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور