آبگوشت بامیه خوزستان یه غذای سنتی و حوشمزه چنوبیه. دزفولی ها اکثر انواع آبگوشت و حتی قیمه رو با نخود دو پوسته (نخود آبگوشتی خیس خورده و پوسته گیری شده) درست می کنن که طعمش بسیار خوشمزه تر از قیمه ای هست که با لپه، پخته میشه.

خب حالا بریم سراغ رسپی آبگوشت بامیه خوزستان که خیلی خوشمزه هست.


مواد لازم برا ی تهیه آبگوشت بامیه خوزستان با مرغ

  • ۳۰۰ گرم بامیه
  • ۳ تا گوجه دو نیم شده
  • ۱/۵ پیمانه نخود آبگوشتی
  • ۲ تا پیاز متوسط
  • سینه مرغ 3 تکه
  • ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو یا آبغوره
  • دو قاشق غذاخوری زعفران دم شده
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

ایم مقدار برای تهیه آبگوشت بامیه با مرغ برای ۳ نفر است.


دستور پخت آبگوشت بامیه خوزستان با مرغ

طرز تهیه آبگوشت بامیه خوزستانی (دزفولی) با مرغ بسیار خوشمزه

اول از ۲۴ ساعت قبل  ۱/۵ پیمانه نخود آبگوشتی رو خیس بدید پوستش که نرم شد پوسته روی نخود رو بگیرید. (نخودها رو لپه کنید)

۲ تا پیاز متوسط ریز خرد شده رو با روغن سرخ کنید نصف پیاز داغ رو کنار بذارید تو بقیه پیاز داغ نخودهای پوست کنده شده رو با کمی زردچوبه تفت بدید و کنار بذارید.

نکته مهم: این کار باعث میشه نخودها موقع پخت، له نشن و نخود خوشرنگ و معطری داشته باشید.

تو نصف دیگه ی پیاز داغ، تکه های مرغ رو با زردچوبه و ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی تفت بدید در قابلمه رو بذارید تا با شعله ی کم و بدون اضافه کردن آب، مرغها آب بندازن و سرخ بشن ۲۰ دقیقه بعد نخودهای لپه شده (دو پوسته) رو با نمک و فلفل سیاه و ۲ لیوان آب جوش اضافه کنید زمان بدید تا مرغ و نخودها بپزن.

بعد از پخت نخودها ۳۰۰ گرم بامیه و ۳ تا گوجه دو نیم شده و نمک و فلفل سیاه رو به آبگوشت اضافه کنید.

نیم ساعت زمان بدید تا بامیه ها بپزن اواخر پخت ۲ قاشق آبلیمو یا آبغوره و دو قاشق زعفران دم شده اضافه کنید بذارید آبگوشت حسابی جا بیفته. به به نوش جان

واقعا خوشمزه اس پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید.

Rate this post