انار پلو یه ترکیب مجلسی و جذاب و خوشرنگ و بهشتیه و به شدت خوشمزه و ملس و پاییزیه که مخصوص شیرازی هاست.

انار پلو از اون پلوهای مخلوط هست که از خوردنش سیر نمیشید و یه ایده عالی برای شب یلداست.


مواد لازم برای تهیه انار پلو شیرازی با مرغ

  • ۲ لیوان دانه انار ملس‌
  • ۱/۵ پیمانه گشنیز خرد شده
  • ۲ تا پیاز متوسط
  • ۲۰۰ گرم فیله مرغ
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پودر پاپریکا به مقدار لازم
  • ۳ قاشق غذاخوری زعفران دم شده
  • ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو

دستور پخت انار پلو مجلسی با مرغ ریش ریش

طرز تهیه انار پلو مجلسی با مرغ ریش ریش خوشمزه و متفاوت

اول ۲ تا پیاز متوسط رو ریز خلال کرده با روغن تفت بدید و کنار بذارید.

تو همون تابه ۲۰۰ گرم فیله مرغ ریز خلال شده به همراه نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکا و ۳ قاشق زعفران دم شده و ۲ قاشق آبلیمو رو تفت بدید تا فیله ها سرخ و مغزپخت بشن.

سپس ۲ لیوان دانه ی انار ملس‌ و ۱/۵ پیمانه گشنیز خرد شده رو به فیله ها اضافه کنید و خیلی کم تفت بدید.

در ادامه ۳ پیمانه برنج رو که از چند ساعت قبل با نمک خیس دادید آبکش کنید.

ته قابلمه تهدیگ بذارید یک لایه برنج آبکش شده و لایه دوم کمی از مواد میانی و لایه بعد دوباره برنج بریزید. کمی زعفران دم شده بدید و اجازه بدید دم بکشه.

هنگام سرو، پلوی دم شده رو با بقیه مخلوط گشنیز و دونه انار و فیله سرخ شده و پیازداغ و ۲ قاشق خلال پسته تفت داده شده مخلوط کرده و نوش جان کنید.

فوق العاده خوشمزه اس حتما امتحانش کنید.

نکته مهم: موقع تفت دادن دانه انارها رو زیاد حرارت ندید چون حرارت زیاد باعث کدر شدن و کدر شدنشون میشه.

Rate this post