انار پلو یه ترکیب مجلسی و جذاب و خوشرنگ و بهشتیه و به شدت خوشمزه و ملس و پاییزیه که مخصوص شیرازی هاست.
انار پلو از اون پلوهای مخلوط هست که از خوردنش سیر نمیشید و یه ایده عالی برای شب یلداست.
مواد لازم برای تهیه انار پلو شیرازی با مرغ
- ۲ لیوان دانه انار ملس
- ۱/۵ پیمانه گشنیز خرد شده
- ۲ تا پیاز متوسط
- ۲۰۰ گرم فیله مرغ
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- پودر پاپریکا به مقدار لازم
- ۳ قاشق غذاخوری زعفران دم شده
- ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
دستور پخت انار پلو مجلسی با مرغ ریش ریش
اول ۲ تا پیاز متوسط رو ریز خلال کرده با روغن تفت بدید و کنار بذارید.
تو همون تابه ۲۰۰ گرم فیله مرغ ریز خلال شده به همراه نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکا و ۳ قاشق زعفران دم شده و ۲ قاشق آبلیمو رو تفت بدید تا فیله ها سرخ و مغزپخت بشن.
سپس ۲ لیوان دانه ی انار ملس و ۱/۵ پیمانه گشنیز خرد شده رو به فیله ها اضافه کنید و خیلی کم تفت بدید.
در ادامه ۳ پیمانه برنج رو که از چند ساعت قبل با نمک خیس دادید آبکش کنید.
ته قابلمه تهدیگ بذارید یک لایه برنج آبکش شده و لایه دوم کمی از مواد میانی و لایه بعد دوباره برنج بریزید. کمی زعفران دم شده بدید و اجازه بدید دم بکشه.
هنگام سرو، پلوی دم شده رو با بقیه مخلوط گشنیز و دونه انار و فیله سرخ شده و پیازداغ و ۲ قاشق خلال پسته تفت داده شده مخلوط کرده و نوش جان کنید.
فوق العاده خوشمزه اس حتما امتحانش کنید.
نکته مهم: موقع تفت دادن دانه انارها رو زیاد حرارت ندید چون حرارت زیاد باعث کدر شدن و کدر شدنشون میشه.