کوکی تیرامیسو یه کوکی خوشمزه و متفاوته که طعم متفاوت و خاص خودش رو داره که به نظرم واقعا به امتحانش می ارزه. مطمئن باشید میره توی لیست بهترین کوکیهاتون. اونقدر که خوشمزست!

مواد لازم برای تهیه کوکی تیرامیسو

  • ۱۲۰ گرم کره نرم
  • ۱۲۰ گرم شکر قهوه ای روشن (بهتره نرم باشه)
  • ۱ تخم مرغ هم دمای اتاق
  • ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • وانیل
  • ۱۸۰ گرم آرد
  • ۱۵ گرم نشاسته ذرت
  • 1 تا 2 قاشق چایخوری نسکافه یا مقداری پودر قهوه
  • ۱ قاشق غذاخوری آب گرم
  • نوک قاشق چایخوری نمک

مواد لازم برای کرم

  • ۱۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه
  • ۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا ویلی
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر قند

با این مقدار مواد اولیه ۸ عدد کوکی تیرامیسو داشتم.

طرز تهیه کوکی تیرامیسو

طرز تهیه کوکی تیرامیسو
برای کرم، همه مواد را مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید.

برای کوکی، نسکافه را در آب گرم حل کنید. کره، وانیل و شکر قهوه ای را بخوبی با همزن برقی یا دستی هم بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید بعد نسکافه حل شده را اضافه کنید.

مواد خشک را هم کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه. بر اساس بزرگی تخم مرغ و مقدار نرمی کره، مقدار آرد متفاوت است. خمیر خیلی شل باشه، در فر پهن میشه. ( اگه محیط آشپزخانه گرم بود و خمیر حالتی داشت که انگار کره داره آب میشه، حتما داخل سلفون بگذارید و ۳۰ دقیقه بذارین یخچال)

به ۸ تا ۹ قسمت تقسیم کنید و با فاصله بچینید و در فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه سانتیگراد، ۱۲ تا ۱۳ دقیقه بپزید. اگه کوچکتر باشند، مدت زمان پخت کمتر میشه. اصلا بیش از حد نپزید تا خشک نشن و از فر درآوردین، با پشت لیوان پهن کنین مقداری.

روی کوکی های خنک شده، کرم بمالین و پودر کاکائو الک کنید.

نکات مهم کوکی تیرامیسو

  • میشه بجای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کرد میشه ولی بافتش عین این نمیشه.
  • مواد همه در دمای اتاق و کره نرم باشه.
  • نیم ساعت داخل یخچال کافیه.
  •  مواد کرمی، خامه و پنیر و پودر قندم در حدی که ترکیب شن و یه کوچولو فرم بگیره هم بزنید کافیه.