پلمبیر آناناس یه دسر مجلسی و فوق العاده خوشمزه و مناسب برای انواع مجالس و مراسم و مهمانی هاست. این دسرها رو چند روز پیش برای مراسمی که پدر و مادرم داشتند براشون درست کردم.
البته من بدون تخم مرغ درست کردم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه دسر پلمبیر آناناس
- خامه قنادی ۲۰۰ گرم
- بستنی وانیلی ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
- شیر ۱ لیوان
- پودر ژله آناناس ۱ بسته
- پودر ژلاتین ۲۰ گرم ( ۲ قاشق غذاخوری)
- آب جوش نصف لیوان
- آب کمپوت آناناس نصف لیوان
- کمپوت آناناس ۱ قوطی کوچک
- مغزیجات خرد شده به میزان دل خواه (من از گردو خرد شده و خلال پسته استفاده کردم.)
طرز تهیه پلمبیر آناناس
من از خامه قنادی استفاده کردم، در صورتی که خامه صبحانه استفاده می کنید از شکر هم استفاده کنید حدود ۵۰ تا ۷۰ گرم (۳ تا ۵ قاشق غذاخوری) استفاده کنید.
من از آب کمپوت آناناس استفاده کردم، می تونید جای آب کمپوت از نصف لیوان آب سرد استفاده کنید.
پودر ژله رو با آب جوش حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه. کنار گذاشتم در دمای محیط خنک بشه.
پودر ژلاتین رو با آب کمپوت آناناس ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش حل بشه، کنار گذاشتم در محیط خنک بشه.
خامه قنادی رو با همزن زدم تا فرم بگیره و بعد بستنی رو ریختم و کمی زدم. شیر (به دمای محیط رسیده) اضافه کردم و ترکیب کردم. این ترکیب مواد رو در محیط گذاشتم که از سردی بیفته.
پودر ژله حل شده و پودر ژلاتین حل شده رو که از دما افتاده به مواد خامه و بستنی اضافه کردم و ترکیب کردم.
مدت کوتاه این ترکیب رو در یخچال قرار دادم تا یک کم ببنده. این کار به خاطر این هست که مغزیجات رو می خوایم بریزیم ته نشین نشه.
در ادامه کار وقتی یک کم دسر نیم بند شد (مثل سفیده تخم مرغ) آناناس خرد شده و مغزیجات خرد شده رو ریختم و ترکیب کردم.
قالب رو خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم و مایه دسر رو ریختم و در یخچال ۷ الی ۸ ساعتی قرار دادم تا بسته بشه. بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و روش یک دیس مرطوب گذاشتم و برگردوندم.
برای تزئین از پودر پسته یا خلال پسته، خامه فرم گرفته (با ماسوره 1M، شکوفه زدم) و کمپوت گیلاس یا توت فرنگی و کمپوت آناناس استفاده کردم.
اگه به جای کمپوت آناناس خواستید از خود آناناس استفاده کنید توجه داشته باشید که خود آناناس هم سفته بهتره بپزه و همین طور با ژله و ژلاتین میوه آناناس نمی بنده و مانع از بسته شدن میشه، اون وقت خود میوه آناناس رو با کمی شکر و آب بپزید تا مانع از بسته شدن نشه.