دسر پارفیت توت فرنگی یه دسر فرانسوی راحت و خوشمزه هست، اما می تونید با انواع میوه ها هم درست کنید این دسر خوشمزه رو!
مواد لازم برای تهیه دسر پارفیت توت فرنگی برای ۳ نفر
- خامه فرم گرفته ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
- پنیر ماسکار پونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
- توت فرنگی خرد شده ۱ لیوان
- موز ۱ عدد
- گردو و یا هر نوع مغزی به دل خواه
طرز تهیه دسر پارفیت توت فرنگی
برای خامه می تونید از خامه قنادی استفاده کنید و فرم بدید، می تونید از خامه صبحانه همراه شکر استفاده کنید. من از پودر خامه این جا استفاده کردم، ۵۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) پودر خامه، ۵۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) پودر قند الک شده، ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) شیر.
در این دسر می تونید از خامه فرم گرفته، بستنی و یا ماست یونانی استفاده کنید. رژیمی بخواید از ماست استفاده کنید.
برای خامه فرم گرفته هم می تونید از خامه قنادی، پودر خامه و یا خامه صبحانه استفاده کنید. من برای تهیه این دسر پارفیت توت فرنگی از پودر خامه استفاده کردم.
پودر خامه و پودر قند و شیر رو ترکیب کردم و با همزن زدم تا فرم بگیره، پودر خامه سخت تر و دیرتر فرم می گیره.
البته نمی خوایم که خیلی فرم بگیره، همین که کمی فرم گرفت کافی هست. پنیر ماسکارپونه رو هم ریختم و با هم زدم تا یکدست بشه.
من از توت فرنگی و موز استفاده کردم و خرد کردم. می تونید هر نوع میوه دل خواه هم متناسب با هر فصل استفاده کنید.
داخل لیوان ها از ترکیب خامه و زدم یک لایه ریختم. روش میوه خرد شده و گردوی خرد شده (یا هر مغزی دل خواه) ریختم و دوباره لایه بعدی ترکیب خامه و پنیر و میوه تا لایه ها پر بشن.
در آخر روش توت فرنگی و گردو چیدم. یخچال هم فرصت دارید چند ساعت بمونه خوشمزه تر و عالی تر. نوش جان