دسر پارفیت توت فرنگی یه دسر فرانسوی راحت و خوشمزه هست، اما می تونید با انواع میوه ها هم درست کنید این دسر خوشمزه رو!

مواد لازم برای تهیه دسر پارفیت توت فرنگی برای ۳ نفر

  • خامه فرم گرفته ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
  • پنیر ماسکار پونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
  • توت فرنگی خرد شده ۱ لیوان
  • موز ۱ عدد
  • گردو و یا هر نوع مغزی به دل خواه

طرز تهیه دسر پارفیت توت فرنگی

طرز تهیه پارفیت توت فرنگی

برای خامه می تونید از خامه قنادی استفاده کنید و فرم بدید، می تونید از خامه صبحانه همراه شکر استفاده کنید. من از پودر خامه این جا استفاده کردم، ۵۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) پودر خامه، ۵۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) پودر قند الک شده، ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) شیر.

در این دسر می تونید از خامه فرم گرفته، بستنی و یا ماست یونانی استفاده کنید. رژیمی بخواید از ماست استفاده کنید.

برای خامه فرم گرفته هم می تونید از خامه قنادی، پودر خامه و یا خامه صبحانه استفاده کنید. من برای تهیه این دسر پارفیت توت فرنگی از پودر خامه استفاده کردم.

پودر خامه و پودر قند و شیر رو ترکیب کردم و با همزن زدم تا فرم بگیره، پودر خامه سخت تر و دیرتر فرم می گیره.

البته نمی خوایم که خیلی فرم بگیره، همین که کمی فرم گرفت کافی هست. پنیر ماسکارپونه رو هم ریختم و با هم زدم تا یکدست بشه.

من از توت فرنگی و موز استفاده کردم و خرد کردم. می تونید هر نوع میوه دل خواه هم متناسب با هر فصل استفاده کنید.

داخل لیوان ها از ترکیب خامه و زدم یک لایه ریختم. روش میوه خرد شده و گردوی خرد شده (یا هر مغزی دل خواه) ریختم و دوباره لایه بعدی ترکیب خامه و پنیر و میوه تا لایه ها پر بشن.

در آخر روش توت فرنگی و گردو چیدم. یخچال هم فرصت دارید چند ساعت بمونه خوشمزه تر و عالی تر. نوش جان