یه شیرینی کاراملی شکلاتی خوشمزه و نرم و لطیف با مواد خوشمزه کاراملی!


مواد لازم برای تهیه شیرینی کاراملی شکلاتی

  • کره ۱۰۰ گرم
  • پودر قند ۸۰ گرم (نصف لیوان)
  • روغن مایع ۴۰ گرم (۴ تا ۵ قاشق غذاخوری)
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر نصف قاشق چای‌خوری
  • آرد سفید ۲۵۰ گرم ( یک و دو سوم لیوان)

مواد کاراملی

  • شکر ۵۰ گرم ( ۳ قاشق غذاخوری)
  • کره نصف قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه ۵۰ گرم (۱ تا ۲ قاشق غذاخوری)
  • گردوی خرد شده ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

مواد به دمای محیط برسه.


دستور پخت شیرینی کاراملی شکلاتی بدون فر بسیار خوشمزه

طرز تهیه شیرینی کاراملی شکلاتی بدون فر بسیار خوشمزه
برای شروع پودر قند، کره، روغن مایع، تخم مرغ رو با هم مخلوط و با همزن (دستی یا برقی) سه چهار دقیقه خوب زدم. وانیل ریختم و پودر کاکائو و بیکینگ هم اضافه کردم.

آرد الک شده رو کم کم داخلش ریختم. آرد زیادی به خمیر ندید که لطافتش از بین میره. خمیر ورز دادن نمی خواد فقط با نوک انگشت جمع بشه. استراحت نمی خواد.

از خمیر گوله های به اندازه ۱ قاشق مرباخوری برداشتم نزدیک ۱۵ گرمی برداشتم. توی دست گرد کردم. داخل سینی با فاصله چیدم.

چون خمیر به قدر کافی روغن داره سینی رو چرب نکردم. اما اگر سینی تون خوب نیست کف سینی رو کمی چرب یا کاغذ روغنی بندازید. وسط هر قسمت رو گودی ایجاد کردم.

داخل فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم.

برای تهیه مواد کاراملی شکر رو داخل تابه ای ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم. بهش قاشق نزدم تا شکر آب بشه،کره و بعد خامه رو اضافه کردم و تا زمانی که یکدست بشه و بعد حرارت رو خاموش کردم و گردوی خرد شده ریختم و ترکیب کردم.

این مواد که از گرمی افتاد داخل گودی شیرینی ها رو باهاش پر کردم.

شکلات تخته ای آب کردم و با قیف یکبار مصرف روی شیرینی ها ریختم.

نکات مهم پخت شیرینی کاراملی

  • با مقدار مواد بالا حدودا ۳۰ عدد شیرینی و وزن تقریبا ۶۰۰ گرم میشه.
  • بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید.
  • می تونید جای کره، روغن جامد استفاده کنید.
  • ماندگاری در صورت استفاده از روغن جامد یکی دو ماه و در صورت استفاده کره نهایتا دو هفته می باشد .
  • روغن جامد که هم می تونید روغن صاف قنادی استفاده کنید و یا روغن نیمه جامد، روغن نیمه جامد رو صاف کنید و در شیرینی استفاده کنید با این شکل که روغن رو روی حرارت ترجیحا غیر مستقیم آب کنید و بزارید کنار کمی از دما افتاد بزارید یخچال تا بسته بشه و بعد از قسمت سفت آن بردارید و داخل شیرینی ها استفاده کنید.