نان سایا یوزگات ترکیه ای (Saya Çöreğı) رو امتحان کردید؟ سایا یوزگات یه نون خوشمزه و متفاوته و اگه به درست کردن نون علاقه دارید، پیشنهاد می کنم که حتما یک بار نان سایا رو تو خونه درست کنید.


مواد لازم برای تهیه نان سایا یوزگات ترکیه ای

  • ۱/۵ لیوان شیر
  • نصف استکان ماست
  • ۱ قاشق مرباخوری نمک
  • ۱ پاکت بکینگ پودر ۱۰ گرم
  • آرد به میزان لازم تقریبا ۳/۵ لیوان
برای ما بینش
  • ۱۰۰ گرم کره یا مارگارین
  • ۱ استکان روغن مایع

دستور پخت نان سایا یوزگات ترکیه ای به روش اصلی

طرز تهیه نان سایا یوزگات ترکیه ای
برای شروع ابتدا همه مواد رو داخل ظرفی ریخته و هم میزنیم و آروم آروم آرد رو اضافه کرده ورز میدیم و یه خمیر نرمی به دست میاریم سپس روی خمیر رو پوشونده و ۱۵ دقیقه استراحت میدیم.

تا خمیر استراحت میکنه در این فاصله داخل تابه مناسبی ۱۰۰ گرم کره یا مارگارین رو آب کرده و داخلش روغن مایع رو اضافه کرده و گرم می‌کنیم.

سپس خمیر رو برداشته و به ۴ تا چونه تقسیم می کنیم چونه اول رو با وردنه به اندازه سینی باز کرده در این مرحله میتونیم از مقدار کمی آرد برای باز کردن خمیر استفاده می کنیم.

بعد از اینکه باز کردیم روش مقداری از روغن آب شده میمالیم و ما بین ۴ تا چونه رو روغن مالی کرده و روی هم قرار میدیم و از کناره هاش پهنش کرده و بازش می کنیم سپس راحت به شکل رول می پیچیم.

بعد از دو طرفش کشیده و درازش می کنیم و به شکل گل در میاریم به این شکل روش یک کیسه فریزر کشیده و ۱ ساعت استراحت میدیم.

سپس روی کاغذ روغنی گذاشته و با نوک انگشتمون به شکل گرد در آورده و توی سینی جا داده و بازش می‌کنیم.

در نهایت روش زرده تخم مرغ مالیده و با چنگال خط هایی ایجاد می کنیم و توی فر با دمای ۲۲۰ درجه بالا و پایین تنظیم تا وقتی که روش طلایی بشه میپزیم.

نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)