سر گنجشکی یه خوراک یا خورش خوشمزه و دلچسبی که با نان و پلو قابل سرو هست. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
موادلازم برای تهیه سر گنجشکی
- گوشت چرخ شده (از هر نوع گوشتی میتونین استفاده کنید)
- سیب زمینی حبه قندی خرد شده
- هویج حبه قندی خرد شده (اختیاریه)
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- سیر له شده ۳ حبه
- جعفری خرد شده
- پوره گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی
- نمک و فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم
دستور تهیه سر گنجشکی
برای شروع ابتدا پیاز رو ریز کرده و با سیر و کمی روغن تفت میدیم زردچوبه و ادویه دلخواه رو اضافه کرده تفت میدیم.
گوشت رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط ورز داده و بعد نیم ساعت استراحت در یخچال به شکل کوفته ریزه در آورده و به پیاز ها اضافه در تابه رو گذاشته گوشتها که خودش رو گرفت پوره گوجه فرنگی و رب رو اضافه کرده و تفت میدیم.
بعد آب جوش اضافه کرده کمی بعد سیب زمینی و هویج رو اضافه و نمک و فلفل اضافه کرده میزاریم سس غذا مون غلیظ بشه.
در آخر کمی جعفری خرد شده برای تزئین روش می پاشیم و با نان یا پلو نوش جان کنید.