کتلت پلو رو شاید تا به حال درست نکرده باشید اما با کمی تغییر تو نحه پخت غذاهای همیشگی میشه به طعم جدید رسید و به برنامه غذایی تنوع داد. در واقع همون متلت با برنجه که به روش متفاوتی درست شده. در ادامه با دستور پخت کتلت پلو مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کتلت پلو
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- سیب زمینی 5 عدد
- پیاز بزرگ 1 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- برنج 3 پیمانه
- گوجه فرنگی 5 عدد
- فلفل سیاه
- زردچوبه
- پودر سیر
طرز تهیه کتلت پلو با سس گوجه فرنگی
مرحله اول، آماده کردن کتلت
ابتدا کتلت رو آماده میکنیم. برای این کار پیاز رو رنده درشت میکنیم و آبش رو میگیریم و سیب زمینی رو پخته و رنده ریز میکنیم.
مواد رو داخل یک کاسه بزرگ میریزیم و تخممرغ و ادویهها رو اضافه میکنیم. مواد رو خوب مخلوط میکنیم تا مایه کتلت آماده بشه.
روی ظرف رو پوشونده و مایه کتلت رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال میذاریم. سپس مایه کتلت رو به اندازه دلخواه فرم میدیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
مرحله دوم، آماده کردن سس گوجه فرنگی
در این مرحله گوجه فرنگی ها رو رنده میکنیم و داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت میذاریم تا آب گوجه فرنگی به طور کامل کشیده بشه. سپس مقداری روغن و نمک و فلفل میریزم. کتلت های سرخ شده رو داخل سس میچینیم و از روی حرارت برمی داریم.
مرحله سوم، آماده پختن برنج
برنج رو که از قبل خیس دادیم به همراه زردچوبه و نمک آبکش میکنیم و درون قابلمهای ته دیگ دلخواه گذاشته و مقداری برنج ریخته و روی برنج مقداری سس گوجه فرنگی میریزیم و روش کتلت میچینیم و روش یک لایه برنج میریزیم و دوباره روش مقداری سس گوجه فرنگی میریزیم و روش کتلت میچینیم و این کار رو تا تموم شدن مواد ادامه میدیم و سپس کتلت پلو رو روی حرارت ملایم و شعله پخشکن میداریم تا دم ببره.بعد از دم کشیدن برنج کتلت پلوی ما آماده است. نوش جان.