کیک لایه ای یه کیک فوق‌العاده راحت و خوشمزه و متفاوته که برای درست کردنش به فر و همزن یا کیک پز هم نیاز ندارید و می‌تونید خیلی راحت و سریع تو ماهیتابه درستش کنید. در ادامه با دستور پخت کیک لایه ای دو رنگ شکلاتی و وانیلی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه کیک لایه ای تابه ای بدون فر

  • تخم مرغ 4 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • نمک نوک قاشق چای‌خوری
  • رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال) 1 عدد
  • روغن 1 پیمانه
  • آرد 4.5 پیمانه
  • بیکینگ پودر 3 قاشق چای‌خوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک لایه ای شکلاتی دو رنگ بدون فر و همزن

طرز تهیه کیک لایه ای بدون فر

مرحله اول، مخلوط کردن مواد مایع

برای شروع ابتدا تخم‌مرغ ها و شکر رو به همراه کمی نمک و رنده پوست لیمو ترش داخل یک ظرف می‌ریزیم رو با همزن دستی یا برقی میزنیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست بشه.

به این نکته مهم توجه داشته باشید که برای رنده لیمو ترش فقط قسمت زرد باید رنده بشه و قسمت سفید پوست لیموترش تلخه و مزه کیک لایه ای رو خراب میکنه.  به جای \وست لیمو ترش میتونید از رنده پوست پرتقال هم استفاده کنید.

در ادامه روغن رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا به یک ترکیب یکدست برسید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک توت فرنگی صورتی با پوره توت فرنگی

مرحله دوم، اضافه کردن آرد

در این مرحله آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک می‌کنیم و سپس به ترکیب مواد مایع اضافه می‌کنیم. خمیر رو کمی ورز میدیم و جمع میکنیم. اگه نیاز بود می‌تونید باز هم حدود نصف پیمانه آرد اضافه کنید. چسبندگی خمیر باید به اندازه‌ای باشه که به دست تمیز نچسبه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک شعریه شیر عسلی ساده و خوشمزه

مرحله سوم، اضافه کردن پودر کاکائو

برای درست کردن کیک لایه ای شکلاتی، خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.سپس به یک قسمت دو قاشق غذاخوری آرد بزنید و خمیر رو کنار بذارید. سپس به قسمت دیگه دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو و یک قاشق غذاخوری روغن مایع اضاه کنید و خوب ورز بدید تا پودر کاکائو به طور کامل با خمیر مخلوط بشه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک کشمشی ساده خانگی بدون فر

مرحله چهارم، آماده کردن لایه های کیک

برای پخت کیک لایه ای خمیر سفید و خمیر کاکایویی رو روی سطح کار بذارید و هر کدوم رو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس هر قسمت رو کمی پهن کنید و لایه ها رو روی هم بچینید. لایه اول سفید، لایه دوم کاکائویی تا آخر. سفید، کاکایویی، سفید، کاکایویی.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی ساده قابلمه ای بدون فر

مرحله پنجم، پخت کیک لایه ای

برای پخت کیک لایه ای، هر چهار لایه رو روی هم میذاریم. کف ماهیتابه کاغذ روغنی می اندازیم. سپس لایه ها رو داخل تابه روی کاغذ روغنی میذاریم . با فشار دست به اندازه تابه پهن میکنیم و روی لایه ها رو با چنگال سوراخ میکنیم.

سپس ماهی تابه رو روی حرارت کم میذاریم و پارچه ای نخی روش میذاریم و درب تابه رو می‌بندیم. روی شعله پخش کن با حرارت کم حدود 40 دقیقه زمان میبره تا کیک لایه ای بپزه. سپس درب تابه رو بر میداریم، با خلال دندون یا سیخ چوبی پخته شدن کیک لایه ای رو چک میکنیم، سپس روی خمیر پخته شده کاغذ روغنی میذاریم و کیک رو برمیگردونیم تا طرف دیگه هم کاکل بپزه.

حدود 10 تا 15 دقیقه بعد، کاغذ روغنی رو از کیک جدا میکنیم و روی کیک رو با مارمالاد یا شیره یا مربا با فرچه می‌زنیم و نارگیل میپاشیم و به شکل لوزی برش میدیم. با این مقدار مواد اولیه دو تا تابه کیک لایه ای میشه درست کرد.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک کنجدی ساده بدون ماست
Rate this post
کرم ضد چروک؛ اکسیر جوانی قرن 22

بالا رفتن سن، استفاده مداوم از لوازم‌آرایشی و هوای آلوده باعث چروک شدن پوست صورت می‌شوند. با استفاده روزانه از کرم ضد چروک می‌توان چروک‌‌ها را از بین برد و از ایجادشان جلوگیری کرد، همچنین خاصیت سفت کنندگی این کرم‌ از افتادگی ماهیچه و عضلات صورت جلوگیری می‌کند.