اگه دنبال ایده هستید که برای ولنتاین چی درست کنید این پیتزا قلبی عاشقانه همونه که دنبالش هستید. من از گوشت چرخ کرده استفاده کردم اما شما به سلیقه خودتون از مرغ یا سوسیس و کالباس هم می تونید استفاده کنید. بریم برای تهیه این پیتزای عشقولانه با شکل قلب!
مواد لازم برای تهیه پیتزا قلبی عاشقانه برای ولنتاین
مواد لازم برای خمیر پیتزا قلبی
- تخم مرغ ۱ عدد
- ماست پرچرب نصف لیوان
- روغن مایع نصف استکان چای
- خمیرمایه ی فوری ۱ بسته (دو قاشق جای خوری)
- شکر ۱ قاشق مرباخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- سرکه ۲ قاشق سوپخوری
- آرد به میزان لازم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. (من حدود ۳۵۰ گرم ریختم.)
مواد لازم برای تاپیک پیتزا
- پیاز کوچک ۲ عدد
- گوشت چرخ کرده ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
- فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
- قارچ ۱۰۰ گرم
- گوجه فرنگی کوچک ۱ عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به میزان دلخواه
- کره ۳۰ گرم
- آرد ۳ قاشق سوپخوری
- شیر ۱ لیوان
- سس کچاپ
- پنیر پیتزای کم چرب ۱ بسته
دستور تهیه پیتزا قلبی عاشقانه برای ولنتاین
برای درست کردن خمیر، تمام مواد را به جز آرد داخل کاسه ای گود ریخته با همزن دستی به خوبی میزنیم مخلوط شوند. سپس آرد را تدریجا روی مواد الک کرده ابتدا با مفتول سپس با انگشتان مخلوط میکنیم تا جایی که مواد تبدیل به خمیر شود و به دست نچسبد. روی کاسه را سلفون میکشیم و سلفون را دو بار دور و روی کاسه میچرخانیم تا روی خمیر محکم پوشانده شود و اصلا با هوا تماسی نداشته باشد.
خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرم قرار میدهیم استراحت کرده ور بیاید حجم خمیر حدودا ۴ برابر اولیه خواهد شد.
برای درست کردن تاپیک پیتزا، پیاز نگینی خرد شده را تفت میدهیم تا نرم و طلایی شود. گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت داده مرتب هم میزنیم تا گوشت بپزد در آخر قارچ ورقه شده را افزوده تفت میدهیم و در نهایت ادویه های دلخواه را می افزاییم.
برای درست کردن سس بشامل، کره را در قابلمه ای کوچک میریزیم و آرد را افزوده چند دقیقه تفت میدهیم خامی آرد گرفته شود رویش شیر را تدریجا افزوده با همزن دستی مرتب میزنیم تا گلوله گلوله نشود و غلیظ شود.
پس از آنکه جوشید از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم تا سرد شود.
پف خمیر ور آمده را با مشت میخوابانیم و دوباره آرد افزوده ورز میدهیم تا خمیر به دست نچسبد. کف قالب شکل قلب را کاغذ روغنی میاندازیم و خمیر را رویش پهن میکنیم و با نوک انگشتان رویش را صاف و یکدست میکنیم.
من خمیرم رو مثل پیتزا آمریکایی ضخیم پهن کردم. شما اگه دوست داشتید میتونید نازک پهن کنید. روی خمیر سس کچاپ و رویش مقدار کمی از پنیر پیتزا، رویش مواد گوشتی و رویش سس بشامل و سپس دوباره پنیر پیتزا میریزیم و روی پنیر، فلفل دلمه ای خرد شده و گوجه فرنگی نگینی خرد شده را میچینیم.
در نهایت کنجد سیاه میپاشیم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت حدود ۲۰ دقیقه میپزیم و حدود ۲ الی ۳ دقیقه گریل را روشن میکنیم تا پنیر طلایی شود.