همه به شیوه ای بلدند پیتزا درست کنن اما گفتم طرز پخت این پیتزا مخلوط خونگی با سوسیس و کالباس رو بذارم شاید خوشتون اومد.


مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط با سوسیس و کالباس بدون گوشت

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • آرد گندم ۳ لیوان
  • آب ۱ لیوان
  • نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • روغن ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱ قاشق چای خوری
  • پودر خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری

مواد مورد نیاز مایه روی پیتزا

  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • تیکه های مرغ به میزان لازم
  • فلفل دلمه به میزان لازم
  • ذرت به میزان لازم
  • سوسیس و قارچ به میزان دلخواه
  • نمک وفلفل پودر آویشن و پودر سیر به میزان لازم

دستور پخت پیتزا مخلوط با سوسیس و کالباس بدون گوشت

طرز تهیه پیتزا مخلوط با سوسیس و کالباس
۱. خمیر مایه، آب ولرم و شکر را در کاسه ای ریخته،هم زده درب کاسه را ببندید ده دقیقه ای استراحت دهید تا خمیر مایه به عمل بیاید.

۲. خمیر مایه به عمل آمده را با روغن و نمک مخلوط کنید.

۳. آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده و هم بزنید. تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر لطیف شود.

۳‌. با دست حسابی خمیر را ده دقیقه ای ورز دهید.

4. در آخر، خمیر را گرد کرده در ظرف گود تمیزی که چرب کرده اید بگذارید.

۵. روی خمیر را بپوشاندید در جای گرمی به مدت ۱ تا ۱/۵ استراحت دهید.

۶. بعد استراحت حجم خمیر دو برابر شده مجدد خمیر را به تخته کار منتقل و حسابی خمیر را ورز داده و به دفعات به تخته کار بکوبید تا هوای داخل خمیر تخلیه شود.

۷. به اندازه قالب سینی پیتزایتان خمیر را برداشته و به ضخامت یک سانت پهن کنید.

۸. روی خمیر سس کچاب بمالید و پنیر پیتزا بپاشید.

۹. مواد روی پیتزا کاملا دلخواه می باشد. من گاهی از گوشت چرخ کرده یا از تیکه های مرغ به همراه قارچ و فلفل دلمه و ذرت، سوسیس و گاها ژامبون استفاده میکنم.

۱۰. روی مواد مقداری پودر سیر، پودر پاپریکا و پودر آویشن بپاشید.

۱۱. در آخر روی مواد پنیر بریزید و کاملا با پنیر سطح پیتزا را بپوشانید و داخل فر بگذارید.

۱2. دمای ۱۷۰ تا ۱۷۵ درجه برای پخت پیتزا کفایت میکند.

13. حدودا نیم ساعت زمان لازم است تا پیتزای شما پخته شود در نهایت شعله بالای فر را هم روشن کنید تا دو یا سه دقیقه سطح رویی پیتزا هم طلایی شود.

نکات مهم پخت پیتزا مخلوط

  • اگر می خخواهید پنیرتان کشدارشود حتما باید قبل استفاده به دمای محیط رسیده باشد.
  • من گوشت چرخ کرده و تیکه های مرغ رو قبلا از استفاده با ادویه و کمی روغن تفت میدهم.
  • چون قارچ هم آب می اندازد قبل از مصرف اسلایس های قارچ را با شعله متوسط تفت داده سپس داخل پیتزا استفاده میکنم.
  • حتما از پنیر پیتزای مرغوب استفاده کنید.

نوش جان