واویشکا با مرغ و سیب زمینی سرخ شده یه غذای ساده و خیلی خیلی خوشمزه ست. این واویشکای مرغ رو می تونید با برنج یا با نون سرو کنید که در هر دو حالت هم خوشمزه میشه. امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه واویشکا با مرغ و سیب زمینی
- مرغ (سینه) ۲ عدد
- پیاز متوسط ۲ عدد
- پوره گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
- آبغوره نصف استکان
- نمک و فلفل و زردچوبه
- سیب زمینی سرخ شده برای سرو کنار واویشکا
دستور تهیه واویشکا با مرغ و سیب زمینی
برای شروع ابتدا پیاز را رنده درشت کردم و در روغن با نمک و زردچوبه تفت دادم و وقتی که طلایی و سبک شد، سینه مرغ را مکعبی درشت خرد کرده و اضافه میکنیم و با نمک و فلفل و پودر سیر مجدد تفت داده تا کاملا سرخ و طلایی بشه. در این مرحله نیاز به مغز پخت شدن مرغ نیست.
در مرحله بعد پوره گوجه فرنگی و آبغوره و یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده (به دلخواه دلخواه) اضافه کرده و در تابه را گذاشته و حرارت را خیلی کم کرده تا هم مرغ مغز پخت بشه و هم آب گوجه فرنگی کشیده بشه و غلیظ بشه. بعد یک ساعت واویشکای مرغ ما آماده سرو هست.
در کنارش میتونید سیب زمینی مکعبی خرد شده و سرخ شده سرو کنید.
نوش جان
یه دستور ساده دیگه برای پخت واویشکای مرغ هم دارم.
به سینه مرغ نگینی و بادمجون نگینی سرخ شده و پیاز داغ و گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی و زردچوبه و نمک و فلفل نیاز داریم.
همه ی مواد به جز بادمجون رو میذارید تو تابه دربش رو میبندین تا آروم آماده بشه و بپزه و در آخر بادمجون رو هم اضافه کنید تا با مواد مزه دار بشه. اگه اول کار بادمجون رو هم بریزید له میشه. به همین سادگی و خوشمزگی. نوش جان
- طرز تهیه واویشکا با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی
- طرز تهیه واویشکا بادمجان بدون گوشت گیلانی (واویجه بادمجون)
- طرز تهیه واویشکا با گوشت تکه ای و سیب زمینی به روش شمالی
روش دوم
طرز تهیه واویشکا مرغ
مواد لازم
- سینه مرغ 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
- گوجه فرنگی 2 عدد
- فلفل سبز 1 عدد
- آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن بمیزان کافی
طرز تهیه
گوشت مرغ را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم، سپس پیاز را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده مرغ خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.
در ادامه گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.
فلفل دلمه را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را با هم کمی تفت می دهیم.
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم به تابه اضافه کنید و پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، مقداری نمک و آب لیمو ترش به غذا اضافه می کنیم. در نهایت واویشکای مرغ را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.