واویشکا با مرغ و سیب زمینی سرخ شده یه غذای ساده و خیلی خیلی خوشمزه ست. این واویشکای مرغ رو می تونید با برنج یا با نون سرو کنید که در هر دو حالت هم خوشمزه میشه. امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه واویشکا با مرغ و سیب زمینی

  • مرغ (سینه) ۲ عدد
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • پوره گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
  • آبغوره نصف استکان
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • سیب زمینی سرخ شده برای سرو کنار واویشکا

دستور تهیه واویشکا با مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه واویشکا با مرغ و سیب زمینی

برای شروع ابتدا پیاز را رنده درشت کردم و در روغن با نمک و زردچوبه تفت دادم و وقتی که طلایی و سبک شد، سینه مرغ را مکعبی درشت خرد کرده و اضافه میکنیم و با نمک و فلفل و پودر سیر مجدد تفت داده تا کاملا سرخ و طلایی بشه. در این مرحله نیاز به مغز پخت شدن مرغ نیست.

در مرحله بعد پوره گوجه فرنگی و آبغوره و یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده (به دلخواه دلخواه) اضافه کرده و در تابه را گذاشته و حرارت را خیلی کم کرده تا هم مرغ مغز پخت بشه و هم آب گوجه فرنگی کشیده بشه و غلیظ بشه. بعد یک ساعت واویشکای مرغ ما آماده سرو هست.

در کنارش میتونید سیب زمینی مکعبی خرد شده و سرخ شده سرو کنید.

نوش جان

یه دستور ساده دیگه برای پخت واویشکای مرغ هم دارم.

به سینه مرغ نگینی و بادمجون نگینی سرخ شده و پیاز داغ و گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی و زردچوبه و نمک و فلفل نیاز داریم.

همه ی مواد به جز بادمجون رو میذارید تو تابه دربش رو میبندین تا آروم آماده بشه و بپزه و در آخر بادمجون رو هم اضافه کنید تا با مواد مزه دار بشه. اگه اول کار بادمجون رو هم بریزید له میشه. به همین سادگی و خوشمزگی. نوش جان

5/5 - (2 امتیاز)