لازانیای سیب زمینی یا لازانیا با سیب زمینی رو اگه امتحان نکردید پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. من سیب زمینی ها را خام گذاشتم و نتیجه کار خیلی خوب شد و خیلی خوب پخته شد. نکته مهم این است که سیب زمینی ها را خیلی نازک برش بدید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا با سیب زمینی

  • ۱۰ عدد سیب زمینی کوچک
  • ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند
  • ۱ عدد پیاز
  • ۱ عدد فلفل سبز
  • 1 عدد کاپیا
  • ۲ حبه سیر
  • ۱ قاشق چایخوری کامل رب گوجه فرنگی
  • ۱ فنجان پوره گوجه فرنگی یا ۲ گوجه فرنگی رنده شده
  • نصف لیوان آب گرم
  • نمک، فلفل سیاه و پودر چیلی قرمز به مقدار لازم

مواد لازم برای سس بشامل

  • ۱.۵ قاشق غذاخوری کره
  • ۴۵۰ میلی لیتر شیر سرد
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • نمک، فلفل و جوز هندی به مقدار لازم
  • پنیر چدار به اندازه کافی

طرز تهیه لازانیای سیب زمینی

طرز تهیه لازانیا با سیب زمینی

اول از همه، سیب زمینی ها را پوست می گیریم و اگر با رنده برش ندهید می تونید، آنها را با کمک چاقو نازک خرد می کنیم. برش ها باید مانند چیپس نازک باشند. سپس بگذارید سیب زمینی ها به مدت 10 تا 15 دقیقه در آب سرد و شور بمانند.

در آن زمان پیاز، فلفل و سیر خرد می کنیم ‌و روغن زیتون در یک تابه ریخته می شود، پیازها اضافه می شوند و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم.

سپس فلفل و سیر را اضافه کنید، ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر سرخ کنید. پوره گوجه فرنگی، آب، نمک و ادویه جات اضافه کنید و با موادمون مخلوط می کنیم و می گذاریم تا 5 تا 6 دقیقه با حرارت کم بپزد.

برای سس بشامل کره را در ظرف سس ریخته و ذوب می کنیم. روی آن آرد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی آرد خارج شود. به آن شیر اضافه کنید و صبر کنید تا قوام غلیظی پیدا کند و مدام هم بزنید.

نمک، ادویه جات به سسی که شروع به جوشیدن می کند اضافه می کنیم و از روی اجاق بر می داریم.

سیب زمینی را از آب درآورده و با یک پارچه تمیز خشک می کنیم. سپس با روغن، نمک و فلفل طعم دار می کنیم.

برش های نازک سیب زمینی در ظرف مناسب، یکی پس از دیگری مرتب می چینیم، به گونه ای که هیچ شکافی ایجاد نشود. به این ترتیب سه لایه سیب زمینی مرتب می کنیم. سپس سس بشامل را همه جا پخش می کنیم.

گوشت چرخ کرده را روی آن می ریزیم. 3 لایه سیب زمینی را دوباره روی گوشت چرخ کرده قرار می دهیم. آخرین سس بشامل باقی مانده را روی آن می ریزیم و آن را در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت 25 تا 30 دقیقه می پزیم. سپس آن را بیرون آورده، پنیر چدار را روی آن می پاشیم و دوباره آن را در فر می پزیم تا قهوه ای طلایی شود. نوش جان

5/5 - (3 امتیاز)