این پیراشکی سیب خوش عطر با یه لیوان چای داغ مخصوصا تو روزهای سرد سال عالیه مخصوصا که سریع آماده میشه اونم با چند قلم مواد ساده.
یه پیراشکی سیب خوشمزه، آسون و فوری که طعمی عالی داره و تو کمتر از ده دقیقه آماده میشه. خلاصه پیشنهاد می کنم این پیراشکی سیب فوری خیلی خوشمزه رو به هیچ وجه از دست ندید، که تو کوتاه ترین زمان ممکن آماده میشه، موادش کاملا در دسترسه، خیلی هم خوش بافت خوش طعمه.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی سیب فوری
- تخم مرغ یک عدد
- آرد یک لیوان دسته دار فرانسه الک شده
- شکر سه قاشق غذاخوری
- شیر یک سوم لیوان
- سیب بزرگ ۱عدد (اگر کوچک بود دو عدد)
- بکینگ پودر یک و نیم قاشق مرباخوری
- وانیل نوک قاشق چای خوری
- شکر و پودر دارچین برای تزئین
آموزش پیراشکی سیب فوری خوشمزه و ساده
برای شروع ابتدا سیب هارو پوست کنده میزاریم کنار. فعلا رنده نمیکنیم چون رنگشون تغییر پیدا میکنه.
سپس تخم مرغ و وانیل و شکر رو کمی با همزن دستی میزنیم تا یکنواخت و مخلوط شوند. بهتره که مواد به دمای محیط رسیده باشند.
در ادامه شیر رو به موادمون اضافه میکنیم و سپس بکینگ پودر و آرد رو داخل موادمون الک میکنیم.
در نهایت سیب رو با رنده متوسط داخل مواد رنده میکنیم و مخلوط میکنیم. مایه پیراشکی سیب آمادست.
یک قاشق از مواد رو براشته در داخل روغنی که تقریبا داغ شده میریزیم. وقتی طلایی شد برگردانده تا طرف دیگش هم سرخ بشه.
سپس روی یک دستمال کاغذی میزاریم تا روغن اضافیشو پس بده. بلافاصله تا داغ هستن در مخلوط شکر و دارچین میغلطونیم.
پیراشکی سیب فوری ما آمادهست. مزه پای سیب میده. امیدوارم که امتحان کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
نکات مهم تهیه پیراشکی سیب فوری
- میتونید برای تزئین از سس شکلات، شکلات آب شده و … استفاده کنید.
- حرارت باید ملایم باشه تا پیراشکی مغزپخت بشه.
- اگر مایه پیراشکی شل بود نصف قاشق غذاخوری آرد و اگر مایه سفت بود یک قاشق شیر بهش اضافه میکنیم.
- سیب رنده ریز باشه.
- شیر بریزید جایگزین نکنید تو طعمش اثر داره.
- طوری روغن بریزید که پیراشکی شناور شه.
- روغن حتما داغ باشه.
- پیراشکی سرخ شده را وقتی که داغ هست میریزیم داخل شکر و دارچین تا شکر و دارچین به پیراشکی بچسبه، اگه پیراشکی سرد باشه نمیچسبه.