پنکیک پرتقالی یه پنکیک نرم و لطیف، که این بار داخلش پوست پرتقال هم ریختم و چه قدر هم خوشمزه و خوش عطر و لطیف میشه. بریم سراغ یه صبحانه یا میان وعده راحت و خوشمزه!
مواد لازم برای تهیه پنکیک با اب پرتقال بدون شیر
- تخم مرغ ۱ عدد
- آب پرتقال ۱ فنجان
- آرد ۱ فنجان
- بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک پرتقالی بدون شیر
برای درست کردن پنکیک مواد باید به دمای محیط رسید باشه. برای شروع ابتدا تخم مرغ و با چنگال هم زدم بهش شکر و آب پرتقال اضافه کردم و در آخر آرد و بیکینگ پودر و ریختم و مخلوط کردم.
کف تابه رو فقط کمی چرب کردم به کمک قیف مواد و داخل بطری ریختم و کف تابه ریختم.
حرارت رو کم می کنیم وقتی روی پنکیک کاملا حباب زد (سوراخ سوراخ شد) برمیگردونیم تا سمت دیگش هم بپزه. در انتها میتونید با انواع شیره انگور یا خرما و … یا با انواع مربا نوش جان کنید.
روش دوم طرز تهیه پنکیک پرتقالی
مواد لازم
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکر ۴۰ گرم ( ۲ قاشق غذاخوری)
- روغن مایع ۲۰ گرم ( ۲ قاشق غذاخوری)
- آب پرتقال ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
- شیر ۶۰ گرم (۱/۴ لیوان)
- آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱لیوان)
- بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
- رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری ( یا وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری)
طرز تهیه
دو عدد پرتقال رو برش دادم و آب پرتقال رو گرفتم. به نصف لیوان آب پرتقال نیاز داریم.
تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی ۲ تا ۳ دقیقه زدم. پوست رویه نارنجی پرتقال رو رنده کردم و اضافه کردم، روغن مایع، شیر و آب پرتقال رو هم ریختم و ترکیب کردم . آرد سفید و بیکینگ پودر رو هم الک کردم و اضافه کردم و ترکیب کردم.
تابه ای رو روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم. به اندازه یه ملاقه از مواد کف تابه ریختم. وقتی شروع کرد به زدن حباب های ریز برش گردوندم تا طرف دیگه هم حدود یکی دو دقیقه بپزه. این شما و این هم این پنکیک پرتقالی خوشمزه.
با این مقدار مواد اولیه برای من ۶ عدد پنکیک شد. نوش جان