این بار بـا یـه کیک پرتقالی بدون تـخم مـرغ اومدم! یه کیک خاص و خوشمزه و یه دستور پخت امتحان شده و مطمئن که خیلی راحت می تونید با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار مواد اولیه رو اندازه گیری کنید و خیلی سریع و راحت این کیک پرتقالی خوشمزه رو درست کنید.
مــواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی بدون تخم مرغ
- آرد دو و نـیم لـیوان
- وانـیل یک چـهارم قاشق چای خوری
- شــیر ولــرم نـصف لـیوان
- آب پرتقال یا نارنگی یک لـیوان
- روغـن مـایع نـصف لـیوان
- شکر یک لـیوان
- بیکینگ پـودر یک قاشق غذاخوری سـرخـالی
- پـوست پـرتقال رنـده زده یک قاشق غذاخوری
- کره ده گرم برای چرب کردن
پیمانه استفاده شده لیوان فرانسوی دسته دار هست.
دستور پخت کیک پرتقالی بدون تخمه مرغ با پیمانه لیوان
برای شروع اول از هـمه فـر روی دمـای صـد و هـشتاد درجـه سانتی گراد روشـن کنید.
برای آماده کردن مایه کیک شکر، وانـیل، شـیر ولـرم، پوست پرتقال رنده زده و روغن بـاهم مـخلوط کنید با دسـت یا هـمزن پـنج دقـیقه بزنـید تا شکر کامل داخـل شـیر حـل بـشه.
در ادامه آب پرتقال (یا نارنگی) که گـرفـتید رو حـتما از صـافی رد کنید بـه مـواد کیکتون اضـافه کنید و یک دقیقه با همزن برقی یا دستـی بزنید.
سپس آرد و بیکینگ پـودر سـه دفـعه الک کنید. آرد و بـیکینگ پـودر طی سـه مـرحله اضافه کنید بـا لـیسک یـا قـاشـق چـوبی بـه صـورت دورانـی بـهم بـزنـید.
در آخر ده گـرم کره رو نـرم کنید و بـا بـرس بـه تـمام نـقاط قـالب آغـشته کنید مـواد کیک بـریـزید قـالب آروم چـند بـار بـه مـیز کارتـون بـزنید تا هـوا از داخـلش خـارج بـشه.
برای پخت کیک قالب رو بـه مـدت چهل و پنج دقـیقه در دمـای صـد و هـشتاد درجه سانتی گراد در فـر از قبل گرم شده بـزاریـد تـا کامل پـخته بـشه و نـوش جـان کنید.