کوکی پرتقالی ترک دار از اون خوشمزه های روزگاره که کافیه فقط یکبار امتحانش کنید، خیلی سریع آماده میشه و عطر و طعم بی نظیری داره! اگه تو فصلی هستید که به پرتقال تازه دسترسی دارید این کوکی پرتقالی ترک دار خوشمزه رو از دست ندید.

مواد لازم برای تهیه کوکی ترکدار پرتقال

  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 100 گرم کره به دمای محیط رسیده
  • 120 گرم شکر دانه ریز
  • 250 گرم آرد
  • 1 عدد پرتقال
  • 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • نوک قاشق چای خوری وانیل
  • اسانس پرتقال (دلخواه)
  • پودر قند و شکر برای غلتاندن

آموزش کوکی پرتقالی ترک دار با کره بدون شکر قهوه ای

طرز تهیه کوکی پرتقالی ترک دار

برای شروع ابتدا قسمت نارنجی رنگ پوست پرتقال رو رنده کرده روی شکر ریخته و حسابی با دست مالش میدیم تا شکرمون مزه پرتقال بگیره.

کره ی به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه کرده و با دورتند همزن زده تا حسابی سفید و پوک بشه.

حتما حین کار دور کاسه رو چندبار دورگیری می کنیم. حالا وانیل و تخم مرغ و اسانس پرتقال رو هم بهش اضافه کرده و مجدد خوب مخلوط می کنیم.

مخلوط آرد و بکینگ پودر رو که الک کردیم بهش اضافه کرده و با لیسک مواد رو یکدست می کنیم. خمیر چسبنده ای داریم.

روشو سلفون گرفته و حداقل 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. از خمیر گلوله های 40 گرمی جدا کرده و اول داخل شکر و سپس مقدار زیاد پودر قند می غلتونیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم با فاصله می چینیم.

سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه میزاریم، فقط کافیه زیر کوکی ها تغییر رنگ بده. بعد از خارج کردن اجازه میدیم خنک بشه و سپس از کاغذ روغنی جدا کرده و روی توری حسابی خنک می کنیم.

نکات مهم تهیه کوکی پرتقالی ترک دار

  • بسته به نوع کره و جنس آرد، ممکنه میزان بیشتری آرد نیاز داشته باشین، در نهایت ما خمیر منسجم اما چسبنده ای داریم، اگه خمیرتون شل بود قاشق قاشق بهش آرد اضافه کنید. (2 تا 3 قاشق) تا به صورت خمیر دربیاد.
  • سینی اول رو که گذاشتین داخل فر، روی بقیه خمیر رو مجدد گرفته و داخل یخچال بزارین، سینی که خنک شد سری بعدی رو پخت کنید.