این کیک شربتی پرتقالی یه کیک خاص و خوشمزه هست که اگه تا حالا امتحان نکردید پیشنهاد می کنم اگه به آب پرتقال تازه دسترسی دارید حتما این کیک شربتی پرتقالی رو درست کنید که بی نظیره!
مواد لازم برای تهیه کیک شربتی پرتقالی
- تخم مرغ ۳ عدد
- نمک کمی
- شکر ۱۰۰ گرم
- روغن مایع ۱۵۰ گرم
- آب پرتقال ۱۵۰ گرم
- زست ۲ تا پرتقال
- (پوست رنده شده که ب سفیدی پرتقال نرسد)
- آرد ۲۵۰ گرم
- بکینگ یک ق مربا
- وانیل یک ق چایی
دمای فر ۱۷۰ درجه
زمان پخت تقریبی ۳۰ دقیقه
شربت کیک
- شکر ۱۳۵ گرم
- آب ۱۶۰ گرم
- آب پرتقال ۶۵ گرم
- چوب دارچین ۲ تیکه
دستور پخت کیک شربتی پرتقالی خوشمزه با آب پرتقال
تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک رو ۵ دقیقه با همزن بزنید ت فرم بگیرن. وسط فرم دادن تخم مرغ زست پرتقال رو هم اضافه کنید.
سپس آب پرتقال و روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط آرد و بکینگ پودر رو در ۳ مرحله روی مایع الک کنید و با همزن دستی هم بزنید.
مایع کیک رو بریزید توی قالب و برش های پرتقال رو با فاصله روی مایع کیک بچینید و قالب رو بذارید توی فر.
بعد از پخت و سرد شدن کیک شربت رو درست کنید. برای اینکار تمام مواد رو مخلوط کنید و بذارید روی شعله متوسط تا به جوش بیاد.
بعد از جوشیدن شعله رو کم کنید و زمان بگیرید به مدت ۴ دقیقه و شعله رو خاموش کنید.
کیک رو برش بزنید و شربت رو به آرامی بریزید روی کیک. نوش جان.