کلوچه پرتقالی، ساده، خوشمزه، خوش عطر و عالی!
مواد لازم برای تهیه کلوچه پرتقالی
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- کره یا روغن جامد ۴۰ گرم
- شکر ۷۵ گرم
- رنده پوست ۱ عدد پرتقال
- آب پرتقال ۱ قاشق غذاخوری
- ماست غلیظ و شیرین ۲ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
- آرد حدود ۱۵۰ گرم
- نمک کمی
دستور پخت کلوچه پرتقالی
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را 2 تا 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود، بعد رنده پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید.
کره یا روغن جامد هم دمای محیط را داخل مواد بریزید و هم بزنید.
جوش شیرین و بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. همزن را کنار گذاشته.
آرد و نمک را الک کنید و کم کم اضافه کنید با لیسک مخلوط کنید ممکن است همه ی آرد لازم نباشد.
در نهایت خمیر کمی چسبنده هست، پس آرد زیادی نزنید بوسیله اسکوپ بستنی با فاصله داخل سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید.
من تعداری را رومال خامه زدم و شکر دانه درشت پاشیدم با بقیه از نطر رنگ فرقی نداشت. پس میتونید بدون رومال داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت یک ربع قرار دهید تا طلایی شود. (معمولا کلوچه ها و کوکیها نباید زمان زیادی در فر بمونن تا لطافتشون از دست نره)
من بعد از ۱۲ تا ۱۳ دقیقه ۲ دقیقه المنت پایین را خاموش کردم و فقط گریل کردم، چون کناره های شیرینی رنگ گرفته بود.
با این مقدار حدودا ۱۲ عدد شیرینی درست شد. بعد از اینکه از حرارت افتاد و رو به سردی بود داخل ظرف در بسته بچینید تا نرم بمونه.