کیک شیفون پرتقالی یکی از بهترين و خوشمزه ترين کیک های عصرونه ست که برای یه عصر پاییزی به همراه چای بی نظیره. پف اين کيک زیاده و همچنین بافت نرم‌ و سبک‌ و عطر و طعمی فوق العاده داره.

رسپی اين کيک، کمی متفاوته و برای اینکه کيک عالی داشته باشین حتمآ مواد رو با دقت‌ با تزارو اندازه بگيرين. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک شیفون پرتقالی لیمویی

  • تخم‌ مرغ 4 عدد
  • پودر شکر 170 گرم‌
  • رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
  • رنده پوست‌ لیمو 1 قاشق غذاخوری
  • آب پرتقال 100 میلی لیتر
  • آب لیموترش 50 میلی لیتر
  • روغن‌ مايع 60 میلی لیتر
  • آرد سه‌ صفر 180 گرم‌
  • بیکینگ پودر 10 گرم‌
  • کرم‌ تارتار 4 گرم‌
  • نمک 1 پنس

دستور پخت کیک شیفون پرتقالی لیمویی با پف زیاد

طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی
برای شروع ابتدا در يک ظرف بزرگ، آرد، پودر شکر، بیکینگ پودر، روغن، زنده ی پوست‌ پرتقال و لیمو، آب پرتقال و لیمو و چهار عدد زرده ی تخم‌ مرغ رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم تا کاملا مواد یک‌دست شوند.

حالا 4 عدد سفیده ی تخم مرغ و کرم‌ تارتار رو داخل ظرف تمیزی ريخته و مخلوط می‌کنیم ابتدا با دور کند همزن، سپس با دور تند تا زمانی که سفیدها از ظرف نریزد با همزن می‌زنیم.

در اين مرحله‌ سفیدها رو کم کم به‌ مواد قبلی اضافه و مخلوط میکنیم طی چند مرحله‌. حالا داخل قالب شیفون رو با کره‌ چرب و آردپاشی می‌کنیم. مواد کيک رو آروم داخل قالب ريخته و در فر از قبل گرم شده قرار می‌دهیم.

ابتدا با دمای 160 درجه‌ سانتی گراد به‌ مدت‌ 40 دقیقه، بعد بدون‌ اينکه در فر رو باز کنیم 10 دقیقه ی دیگه با دمای 175 درجه سانتی گراد میذاریم کيک بپزه.

پس از اینکه کيک پخت، بلافاصله از فر خارج نکنين چون‌ پفش می‌خوابه، در فر رو نیمه باز بزارید تا يکم از دما بيفته، بعد از فر خارج کنید.

وقتی کيک کاملا خنک شد از قالب در بیارین و با پودر قند و برش های پرتقال و لیمو تزئین کنيد.