کیک کشمشی زعفرانی یه کیک خو‌ش‌‌عطر و خوش‌طعم و پرطرفداره! این کیک کشمشی زعفرانی عالی پف میکنه و بافتش پوک و اسفنجی میشه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی زعفرانی

  • تخم مرغ ۵ عدد
  • آرد ۳ لیوان
  • شکر یک و نیم لیوان
  • ماست یک لیوان
  • روغن نصف لیوان
  • کشمش نصف لیوان
  • گلاب کمی
  • زعفرون به مقدار دلخواه
  • وانیل ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

حتما همه‌ی مواد از نیم ساعت قبل تو دمای محیط قرار بگیرن!

پیمانه استفاده شده فرانسوی دسته دار

دستور پخت کیک کشمشی زعفرانی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه کیک کشمشی زعفرانی

۱. تخم مرغ و شکر و وانیل رو 6 تا 7 دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کاملا کشدار و کرم‌ رنگ بشه.

۲.ماست را اضافه میکنیم و هم میزنیم.

۳. روغن رو اضافه میکنیم و هم‌ میزنیم.

۴. کمی گلاب و زعفرون (در حد تغییر رنگ) اضافه میکنیم و هم میزنیم.

۵. کشمش ها رو با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط میکنیم و کنار میزاریم. ( کشمش ها کمی مرطوب باشن که آرد بهشون بچسبه)

۶. مابقی آرد رو با بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و حتما سه بار الک میکنیم و طی 2 تا 3 مرحله به مواد اضافه میکنیم.

۷. مرحله بعد کشمش ها رو اضافه میکنیم.

۸. قالب رو با روغن مایع یا روغن جدا کننده چرب میکنیم و بعد مواد رو دورانی داخل قالب میریزیم.

۹. قالب رو طبقه وسط فر ۱۷۵ درجه که از یک ربع قبل گرم شده میزاریم؛ حدودا به ۴۵ دقیقه زمان پخت احتیاج داره (باز هم خودتون با سیخ چوبی از مرکز کیک چک کنین، اگه چیزی به سیخ نچسبید یعنی کیک آمادست.) نوش جان

5/5 - (2 امتیاز)