نون پلنگی مغزدار یه نون خوشگل و خوش قیافه و هم خیلی خوشمزه ست. این نون پلنگی برای صبحانه واقعا اشتها آوره، مخصوصا برای بچه ها.
مواد لازم برای تهیه نان پلنگی مغزدار
مواد لازم برای خمیر
- آب ولرم ۱ لیوان
- شیر ولرم ۱ لیوان
- نمک ۱ قاشق مرباخوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- مایه خمیر فوری ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۱/۴ لیوان
- آرد سفید ۴/۵ الی ۵ لیوان
(جنس و نوع آردها با هم متفاوته و از مقدار آرد ذکر شده ممکنه بیشتر یا کمتر نیاز بشه پس بتدریج اضافه کنید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد)
برای مواد میانی
- پنیر لبنه
- گردو خرد شده
مواد رویه نان
- آب ولرم ۱/۴ لیوان
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
- خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
- آرد برنج ۱/۴ لیوان
طرز تهیه نون پلنگی مغزدار برای صبحانه
برای شروع ابتدا آب، شیر، نمک، شکر، خمیرمایه و روغن را باهم مخلوط کنید.
در ادامه کم کم آرد الک شده را اضافه کنید ورز بدید تا خمیری شود.
سپس با دست یا دستگاه خمیر زن ۱۰ دقیقه ورز بدید خیلی آرد به خورد خمیر ندید سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید.
خمیر را چونه کنید و روش رو بپوشونید تو دمای محیط ۳۰ دقیقه استراحت بدید تا حجمش دو برابر شود.
سپس پف خمیر را بگیرید، روی سطح کار کمی ورز بدید و به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم و چونه کنید با کف دست سطح چونه ها رو کمی فشار بدید از حالت گرد بودن دربیان.
وسط هر کدوم از چونه ها مواد مغزی (ترکیب پنیر و گردو) بزارید و گرد کنید بچینید تو سینی فر.
مواد رویه رو با هم ترکیب کنید و با قاشق یا فرچه روی چونه ها بکشید طوری که سطحش رو کاملا پوشش بده و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد تا زمانی که سطح نون طلایی شود. سپس دما را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد بزارید بمدت ۳۵ دقیقه بپزه.
بعد از فر که خارج کردید نون پلنگی ها رو داخل یک پارچه ضخیم بپیچید و یک ساعت بعد مصرف کنید. نوش جان