وقتی که هوا سرده یه نون زنجبیلی خونگی حسابی مفید و خوشمزه ست و واقعا کنار یه لیوان چای داغ میچسبه! امیدوارم که نان زنجبیلی ساده رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه نان زنجبیلی ساده خانگی

  • شیر گرم نصف لیوان
  • خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری اندازه گیری
  • شکر ۱ قاشق سوپ خوری
  • ماست غلیظ نصف لیوان دمای محیط
  • روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری
  • کره ۲۵ گ دمای محیط
  • تخم مرغ ۱ عدد دمای محیط
  • نمک یک دوم قاشق چای خوری
  • آرد نان ۳ لیوان که من آرد بربری استفاده کردم
  • پودر زنجبیل ۱ یا ۲ قاشق سوپ خوری بسته به ذائقه (من زنجبیل خشک رو خودم آسیاب میکنم عطرش عالی میشه)

برای رومال

  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ۱ قاشق چای خوری
  • روغن مایع ۱ قاشق چای خوری

دستور پخت نان زنجبیلی ساده خانگی و خوشمزه

طرز تهیه نان زنجبیلی ساده خانگی و خوشمزه

برای شروع ابتدا خمیر مایه و شکر رو با شیر مخلوط کنید. سپس تخم مرغ، ماست، پودر زنجبیل، کره و روغن رو اضافه و مخلوط کنید.

در ادامه نمک، پودر زنجبیل کره و روغن مایع رو اضافه کرده مخلوط کنید در نهایت آرد و نمک رو اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه بعد ورز بدین تا خمیر کاملا یکدست بشه.

نکته مهم: خمیر این نون زنجفیلی خیلی نرم و لطیفه و ممکنه کمی چسبناک باشه پس آرد اضافه نکنید تا نون لطافتش رو از دست نده.

خمیر رو یک ساعت استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه خمیر آماده رو به اندازه های دلخواه تقسیم کرده چانه کنید که من ۶ چانه گرفتم.

چانه ها رو با پوشش ۵ دقیقه استراحت بدین بعد با دست به ضخامت حدود یک سانت پهن کنید و داخل سینی قرار بدین با دستمال پوشانده ۳۰ دقیقه استراحت بدین.

با یه وسیله گرد مثل در بطری نوشابه به شکل دلخواه روی نون ها رو طرح بزنید بعد آروم رومال بزنید و به دلخواه کنجد بپاشید.

در فر گرم ۱۸۰ درجه قرار بدین به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا طلایی بشن. بعد از خارج کردن روی توری منتقل کنید. نوش جان

5/5 - (3 امتیاز)