تارت انبه با کراست بیسکویت یه تارت فوق العاده خوشمزه و سادهست که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. یه تارت خوشمزه و خوش رنگ و خیلی لذیذ!
مواد لازم برای تهیه تارت انبه با کراست بیسکویت
مواد لازم برای کراست
- بیسکویت ۲۵۰ گرم
- کره صد گرم
- پودر نارگیل دو قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه مواد داخلی تارت انبه
- پنیر خامه ای ۱۵۰
- خامه صد گرم
- پوره انبه ۱۲۰ گرم
- شکر ۱۵۰ گرم
- پودر نارگیل سه قاشق غذاخوری
- تخم مرغ یک عدد
- انبه ی خرد شده به میزان دلخواه
- دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
- وانیل۱/۴ قاشق چای خوری
- نشاسته ذرت ۱و نیم قاشق غذاخوری
- نمک یک پینچ
طرز تهیه تارت انبه با کراست بیسکویت
برای شروع اول کراست رو تهیه کنید به این شکل که بیسکویت رو کاملا پودر کنید.
سپس بیسکویت پودر شده رو بریزید تو کاسه و بهش پودر نارگیل رو اضافه کنید. بعد کره ی آب شده رو اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط کنیو تا منسجم بشه و تو دست فشرده بشه.
حالا مخلوط بيسکوئيت رو بریزید کف قالب تارت و کاملا سطح داخلی و دیواره های قالب تارت رو باهاش بپوشونید. از یه لیوان کمک بگیرید که راحت تر فشرده بشه باید کامل بیسکویت کف قالب پرس بشه.
حالا قالب رو بذارید داخل فری که از ۵ دقیقه قبل کرم کردید و ده دقیقه بذارید تو فر بمونه تا طلایی بشه.
مال من یه کم زیادی طلایی شد. حالا بذاریدش کنار و برید سراغ مواد میانی تارت.
برای آماده کردن مواد میانی پنیر و شکر رو باهم مخلوط کنید بعد خامه رو اضافه کنید و هم بزنید. پودر نارگیل رو بریزید. بعد انبه پوره شده و وانیل و دارچین رو. همه مواد رو هم بزنید. زعفران هم به میزان لازم اضافه کنید و هم بزنید.
بعد یک عدد تخم مرغ کامل رو بریزید و هم بزنید در پایان هم نشاسته ذرت رو بریزید.
حالا مواد رو بریزید روی کراست پخته شده و دوباره قالب رو برای مدت حدودا ۵۰ دقیقه بذارید داخل فری که حتما داغ باشه!
دمای مورد نیاز پخت برای هردو مرحله ۱۸۰ درجه سانتی گراد است.
نکته مهم اینکه بهتره یه ظرف آب داغ هم داخل فر و طبقه زیرین بذارید تا حمام بخار تشکیل بده و تارت بهتر بپزه.
بعد از مدت مذکور قالب رو از فر خارج کنید و بعد از اینکه سرد شد و از حرارت افتاد بذاریدش تو یخچال و چند ساعت استراحت بدید.
اووف خب دیگه خیلی صبر کردید. وقتشه که این تارت خوش آب و رنگ و خوش عطر و طعم رو سرو و نوش جااان کنید.
امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.