لازانیا رولی در واقع همون لازانیای معمولیه که یکم بهش تنوع داده شده و نحوه چیدنش برای پخت تغییر کرده. یکی از خوبی های لازانیای رولی به لازانیای معمولی اینه که موقع سرو خیلی راحت برش میخوره و موقع برش زدن تو ظرف پخش نمیشه. در ادامه با دستور پخت لازانیای رولی با گوشت چرخ کرده و سس مایونز مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه لازانیای رولی با سس مایونز
- لازانیا 1 بسته
- گوشت چرخ کرده 250 گرم (یا 150 گرم گوشت و یک لیوان سویا)
- پیاز متوسط 2 عدد
- سیر 2 حبه
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- قارچ 250 گرم
- فلفل دلمه متوسط 1 عدد
- پنیر پیتزا 200 گرم
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- پاپریکا 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه لازانیا رولی با گوشت چرخ کرده و سویا با سس مایونز
مرحله اول، آماده کردن مواد میانی لازانیا رولی
برای شروع ابتدا پیاز رو به صورت خلالی باریک یا نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن داخل تابه بریزید و کمی تفت بدید. سپس سیر رو رنده کنید و اضافه کنید. کمی بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید. اگه دوست داشتید تا از سویا هم استفاده کنید، یک لیوان سویا رو به مدت 20 دقیقه خیس بدید. سپس آبکشی کنید و آب اضافیش رو بگیرد و داخل غذا ساز یا میکسر بریزید و میکس کنید. سپس بعد از اضافه کردن گوشت چرخ کرده سویا رو اضافه کنید و مواد رو چند دقیقه تفت بدید.
وسظ تابه رو خالی کنید و رب گوجه رو وسط تابه بریزید و کمی تفت بدید. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و پایپریکا و به دلخواه آویشن رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. در ادامه قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. حرارن رو کم کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه زمان بدید تا مایه میانی لازانیا بپزه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه لازانیای اسفناج ساده و خوشمزه
مرحله دوم، پختن ورقههای لازانیا
در این مرحله ورقه های لازانیا رو یکی یکی تو محلول آب جوش و نمک و روغن بیندازید تا نرم و منطعف بشه.به این نکته مهم توجه کنید که اگر ورقه های لازانیا زیاد بجوشه پاره میشه و اگر آبکش کنید و روی هم بیفتن بهم میچسبن. پس بهتره ورقههای لازانیا رو بعد از جوشیدن آبکش نکنید و فقط روی یک سینی که کمی چرب کردید بچینید تا به هم نچسبن.
همچنین بخوانید: طرز تهیه لازانیا ساده با گوشت بدون فر
مرحله سوم، رول کردن ورقههای لازانیا
برای رول کردن لازانیا یک ورقه لازانیا رو بردارید یک طرفش رو به سس مایونز آغشته کنید. حالا مقداری از مایه گوشتی رو روی ورق لازانیا بریزید. به این نکته مهم توجه داشته باشی که یک سوم ورقه لازانیا رو نباید مایه گوشتی بریزید. یعنی فقط دو سوم ورقه لازانیا رو از مایه گوشتی بریزید. سپس روی مایه گوشتی پنیر پیتزا رنده شده بریزید از طرفی که مایه گوشتی داره به آرومی رول کنید.
کف ظرف مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و سس مایونز بمالید. سپس رولهای لازانیا رو کنار هم داخل ظرف بچینید و روی رولها رو با سس مایونز بپوشونید. دقت کنید که همه قسمتهای لازانیا به سس مایونز آغشته بشه. چون که اگه بدون سس بمونه خشک میشه. روی سس رو با پنید پیتزا بپوشونید و روش کمی آویشن یا ادویهای که داخل جعبه لازانیا هست رو بپاشید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه ماکارونی با سویا و قارچ و پنیر پیتزا
مرحله چهارم، پختن لازانیا
برای پخت لازانیا رولی داخل فر یا سولاردام نیاز نیست که روی ظرف رو با فویل بپوشونید. ظرف لازانیا رو تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 25 تا 30 دقیقه بپزید. برای پخت داخل سولاردام با کانوکشن ظرف رو روی سه پایه کوتاه بذارید و روی دمای 170 درجه سانتیگراد حدود 20 دقیقه بپزید. پیش گرمایشم نمیخواد.
اگه خواستید از منوی پخت اتوماتیک سولاردام استفاده کنید دیگه سه پایه لازم نیست. گزینه لازانیا یا اگه نداشتید گزینه پیتزا رو انتخاب کنید و وزن رو وارد کنید و استارت رو بزنید. در نهایت بعد از پخت اگر روش خیلی برشته نشده بود سه پایه بلند بزارید و حدود 4 تا 5 دقیقه گریل یک (گریل بالا) بگیرید ولی معمولا نیازی به گریل نیست و روی لازانیا طلایی میشه.
طرز تهیه لازانیا رولی بدون فر
برای درست کردن لازانیا رولی بدون فر، رولهای لازانیا رو داخل تابه نچسب که کفش رو چرب کردید بچینید و روش سس مایونز و پنیر پیتزا بریزید. سپس درب تابه رو دستمال بپیچید و تابه رو روی شعله پخش کن روی حرارت کم به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه ماکارونی با مرغ چرخ کرده و قارچ مرحله به مرحله
نکات هم و فوت و فن های پخت لازانیال رولی با سس سفید
- دقت داشته باشید که برای پخت لازانیا رولی مایه میانی لازانیا نباید آب اضافی و روغن اضافی داشته باشه.
- برای زیبایی بیشتر میتونید از فلفل دلمهای های رنگی استفاده کنید.