یه دسر ترکیه ای ساده و آسون هست که تو ترکیه به سارای تاتلیسی معروفه. در ادامه با آموزش این دسر ترکیه ای با شیر به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه دسر ترکیه ای ساده با شیر

  • شیر 1 لیتر
  • آرد سفید قنادی 1 لیوان (120 گرم)
  • شکر 1 لیوان (170 گرم)
  • نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری (25 گرم)
  • کره 20 گرم
  • وانیل شکری 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه دسر ترکیه ای ساده با شیر و نشاسته ذرت

طرز تهیه دسر ترکیه ای ساده با شیر مرحله به مرحلهمرحله اول، مخلوط کردن مواد

برای شروع یک قابلمه بزرگ بردارید و شیر، آرد سفید، شکر، نشاسته ذرت و وانیل شکری رو داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن. سپس قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا به جوش بیاد. وقتی که شروع کرد به جوشیدن و قل زدن، حرارت رو کم کنید و اجازه بدید مواد به غلظت شیر عسل برسه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر به ترکیه ای

مرحله دوم، اضافه کردن کره

وقتی که مواد به غلظت مناسب رسید، سپس کره رو اضافه کنید و تا مواد داغ هست، بلافاصله مواد رو داخل لیوان‌های استوانه‌ای شکل که بهتره قطر کف و دهنه لیوان برابر باشه بریزید و روش رو سلفون بکشید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بذارید تا خودش رو بگیره و سفت بشه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر نسکافه ای با نشاسته ذرت

مرحله سوم، سرو و تزئین

بعد از گذشت 2 ساعت دسر رو از یخچال بیرون بیارید و دسر رو به آرومی از لیوان خارج کنید. سپس دسر رو از ارتفاع برش بدید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت رو داخل مغز پسته یا گردو خرد شده بغلتونید. روی دسر رو  میتونید با شیر عسلی ریختم و توت فرنگی تزیین کنید. همچنبن میتونید برای روی دسر از شکلات آب شده، مارمالاد یا کارامل استفاده کنید. اگه مغز پسته یا گردو نداشتید میتونید بیسکوییت شکلاتی پتی پور رو پودر کنید و دسر رو داخل پودر بیسکوییت کاکائویی بغلتونبد.

همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر ژله کرم کارامل شکلاتی

نکات مهم و فوت و فن های تهیه دسر ترکیه ای ساده با شیر و نشاسته ذرت

  • توجه داشته باشید که غلظت دسر خیلی مهمه، اگه دسر به غلظت مناسب نرسه به صورت قالبی از لیوان درنمیاد.
  • نیازی به چرب کردن لیوان‌ها نیست. کافیه تا بعد از سفت شدن، دسر رو از یه گوشه به سمت خودتوت بکشید تا خیلی راحت برگرده.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر با پودر ژلاتین و شیر و پودر کاکائو