کوکو سبزی با نان باگت سرخ شده یا کوکو سبزی لقمه ای یه پیش غذا یا عصرونه یا حتی یه شام سبک و خوشمزه می‌تونه باشه که درست کردنش خیلی راحته و با درست کردن این غذای ساده می‌تونید به سفره غذاتون به راحتی تنوع بدید.

در ادامه با دستور پخت کوکو سبزی با نان باگت سرخ شده مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی با نان باگت سرخ شده

  • سبزی کوکو 250 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه (به دلخواه)
  • تخم مرغ 4 عدد (اگه درشت بود 3 عدد)
  • آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • گردو خرد شده به مقدار لازم 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
  • زرشک 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
  • نان باگت 3 عدد (اگه از نان فرانسوی استفاده می‌کنید یکی و نصفی کافیه)
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای با نان باگت سرخ شده

طرز تهیه کوکو سبزی با نان باگت سرخ شده

مرحله اول، برش زدن نان باگت

ابتدا نون باگت یا فرانسوی رو به صورت حلقه‌هایی به قطر 2 تا 3 سانتی‌متر برش بدید و وسط حلقه‌های نون رو خالی کنید و داخل یک پلاستیک بذارید تا نرم بمونه و خشک نشه.

اگه از نون باگت استفاده می‌کنید خمیر داخلش رو خالی کنید، ولی اگه از نون فرانسوی استفاده می‌کنید خمیر داخلش رو خالی نکنید و با فشار انگشتتون خمیر رو به لبه‌های نون بچسبونید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکوی رشته فرنگی

مرحله دوم، آماده کردن مایه کوکو

یک کاسه بزرگ بردارید و پیاز رو پوست بگیرید و ریز رنده کنید. سپس سبزی کوکو، نمک، فلفل، آرد سفید و در صورت دلخواه گردو خرد شده و زرشک رو بهش اضافه کنید. کمی مواد رو با هم مخلوط کنید.

سپس یک کاسه کوچیک بردارید و تخم‌مرغ‌ها رو یکی یکی داخل کاسه کوپیک بشکونید و وقتی که از سالم بودنشون مطمئن شدید به مواد اضافه کنید. سپس با یک چنگال مواد رو خو هم بزنید تا به طور کامل و یکدست با هم مخلوط بشن.

مایه کوکو رو زیاد هم نزنید چون که شل میشه و آب میندازه. اگه دیدید مه مایه کوکو خیلی شل شده می‌تونید کمی آرد بهش اضافه کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته با پنیر پیتزا

مرحله سوم، سرخ کردن کوکو سبزی با نان باگت

در این مرحله داخل تابه کمی روغن می‌ریزیم و وقتی که روغن داغ شد، حلقه‌های نان باگت رو در روغن می‌چینیم و سپس با قاشق مقداری از مواد کوکو داخل حلقه‌ها می‌ریزیم تا پر بشن و سپس با پشت قاشق روی اونها رو کاملا صاف می‌کنیم.

وقتی که یک طرف کوکو و نون سرخ شد، حلقه‌ها کوکو سبزی رو به آرومی پشت و رو می‌کنیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه. در آخر با گوجه فرنگی و خیار شور نوش جان کنید.

Rate this post