این کوکو بسیار ساده و خوشمزه و خوش عطر هست یک شام و یا عصرانه سبک و یا فینگرفود میتونه باشه و جذب روغن بسیار کمی دارد.

مواد لازم برای تهیه کوکوی هویج تبریزی

  • هویج سه تا چهار عدد متوسط
  • تخم مرغ دو عدد درشت
  • زرشک یک چهارم پیمانه
  • گردو یک چهارم پیمانه نگینی
  • پودر دارچین یک قاشق مرباخوری
  • جوز هندی یک دوم قاشق چای‌خوری
  •  آرد سفید یا نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه دلخواه

طرز تهیه کوکوی هویج تبریزی

دستور پخت کوکوی هویج تبریزی

هویجها را با رنده ریز رنده کنید .

تخم مرغها را در کاسه ایی خوب بزنید پودر دارچین جوز هندی نمک و فلفل را اضافه کرده مجددا بزنید سپس هویج و آرد را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن بهم بزنید.

در تابه نچسب کمی روغن ریخته نیمی از مواد کوکو را کف آن پهن کنید کمی صبر کنید تا مایه خودش را بگیرد.

بعد زرشک و گردو را روی سطح آن بپاشید بعد بقیه مواد کوکو را روی زرشک و گردو ریخته و آنها را کاملا بپوشانید بعد در تابه را بگذارید تا یکطرف آن که سرخ شد کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود و به رنگ دلخواه در آید سپس سرو کنید.

نکته:

  • در تهیه این کوکو به هیچ وجه از پیاز استفاده نکنید.
  • در تهیه این کوکو حتما از پودر دارچین و جوز هندی استفاده کنید و به هیچ وجه این دو را حذف نکنید زیرا عطر و طعم بی نظیری به کوکو میدهند.
  • همیشه برای پخت کوکوها ابتدا تخم مرغ را کاملا زده بعد مواد کوکو را اضافه کنید و هیچگاه تخم مرغ را قبل از زدن به مواد اضافه نکنید.
  • همیشه ادویه کوکو را به تخم مرغ اضافه کنید.
  • در کوکوهایی که از مغز و زرشک استفاده میکتید این مواد را وسط دو لایه کوکو بریزید و به کل مواد اضافه نکنید چون مقداری از آن ته نشین شده و میسوزند.
  • در پخت کوکوها اگر خواستید ترد شود نیم ساعت آخر پخت در تابه را باز بگذارید.
  • در تمام کوکوها بعد از اضافه کردن مواد به تخم مرغ فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید بیشتر هم زدن باعث آب انداختن مواد میشود.
  • غذاهایی که با سبزیجات تهیه می‌شوند در سنین میانسالی و پیری انتخاب بسیار سالم‌تری هستند.