کرپ مرغ و قارچ پنیری یه غذای خوشمزه و متفاوته که برای تنوع دادن به برنامه غذایی عالیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کرپ مرغ و قارچ
مواد لازم برای کرپ
- تخم مرغ ۲ عدد
- پودر سیر و نمک و ادویه
- روغن ۱ قاشق غذا خوری
- آب و شیر از هرکدوم نصف پیمانه
- آرد ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ پنیری
برای شروع ابتدا تخم مرغ ها به همراه نمک و پودسیر و روغن رو توی یه ظرف با همزن دستی خوب هم بزنید و بعد شیر و آب رو بهش اضافه کنید و درآخر هم آرد رو روی مواد الک کنید و هم بزنید درآخر موادتون رو از الک رد کنید تا صاف و یکدست بشه.
حالا یه ماهیتابه متوسط رو با یک ق روغن با براش چرب کنید و بذارید داغ بشه، به اندازه یه ملاقه کوچیک از مواد رو بریزید تو ماهیتابه و با چرخش دستتون مواد رو به همه قسمتهاش برسونید و با حرارت کم بذارید تا کرپ حباب بزنه و بپزه بعد برگردونید و طرف دیگه هم بپزید.
به همین ترتیب تمام کرپها رو تا تموم شدن موادتون آماده کنید. برای مواد میانی دلبخواهی عمل کنید. میتونید از گوشت چرخ کرده به همراه قارچ و فلفل دلمه و .. استفاده کنید مواد رو آماده کنید بعد از خنک شدن ۱ قاشق بزرگ از مواد رو وسط کرپ بذارید و شبیه به دلمه کرپ رو بقچه طوری ببندید و توی ظرف موردنظر و مناسب فر قرار بدید (ته ظرفتون رو کمی چرب کنید)
حالا سس بشامل درست کنید. ۱ قاشق غذا خوری آرد سفید رو پنج دقیقه تو ماهیتابه با حرارت کم تفت بدید تا بوی خامیش بره و بعد ۲۵ گرم کره بریزید کمی تفت بدید.
درآخر ۱ لیوان شیر داغ رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله های آرد کاملاً باز بشه و مایه یکدست و صاف بشه نمک و فلفل هم بزنید و در آخر ۱ قاشق خامه هم اگه بزنید که سس خیلی خوشمزه تر میشه و بعد از این سس روی کرپ های مغزدارتون بریزید و درنهایت روی سس هم پنیر پیتزا بریزید و اگه دوست داشتید مثل من روی پنیر گوجه و دانه های ذرت بذارید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بذارید تا پنیرها آب بشن و اگه لازم بود برای خوش رنگ شدن سطح کرپ ها ۲ تا ۳ دقیقه روی مواد رو گریل کنید. من در سولاردوم روی سه پایه کوتاه با پیش گرمایش و کانوکشن ۱۷۰ درجه ۲۰ دقیقه کرپ هامو پختم.
من برای ۹ عدد کرپ مقدار مواد رو ۱.۵ برابر کردم.
داخل مواد کرپ از نصف پیمانه گشنیز و جعفری ساطوری و برگ سیر استفاده کردم ..کرپ های سبزیجات داشتم.
برای مواد داخل کرپ از گوشت مرغ چرخ شده، قارچ، فلفل دلمه و ذرت استفاده کردم.