کیک جنگل سیاه یه کیک ساده و خوشمزه و شکلاتی که خیلی طرفدار داره. یه بافت اسفنجی و عالی هم داره و از خوبیاش هر چی بگم کمه!

مواد لازم برای تهیه کیک جنگل سیاه

  • ۶ عدد تخم مرغ
  • ۱ لیوان شکر
  • کمی وانیل
  • یک چهارم لیوان آب جوش
  • یک قاشق غذا خوری روغن مایع
  • ۱/۴ لیوان آرد سفید
  • ۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو
  • ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ۲۰۰ گرم خامه صبحانه
  • ۲۵۰ گرم شکلات سکه ای

طرز تهیه کیک جنگل سیاه

طرز تهیه کیک جنگل سیاه

من برای پایه کیک از کیک اسفنجی ۶ تخم مرغی استفاده کردم.

۶ عدد تخم مرغ رو زرده و سفیدش رو جدا کردم، ۱ لیوان شکر رو نصفش رو با سفیده ها زدم تا حدی که منسجم و برفی بشن و گذاشتم توی یخچال.

زرده ها رو با بقیه شکر و کمی وانیل حدود ۱۰ دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه.

اوایل کار یک چهارم لیوان آب جوش به مخلوط زرده ها اضافه کردم بعد به سفیده ها اضافه کردم و همه رو با هم فولد کردم و یک قاشق غذا خوری روغن مایع ریختم و در مرحله آخر ۱ و ۱/۴ لیوان آرد سفید رو به همراه ۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو و ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر که ۳ بار الک کرده بودم رو توی دو مرحله به مواد اضافه کردم و آروم فولد کردم. اینجا از زیاد همزدن مواد کیک خودداری کنید.

سپس مواد رو ریختم توی قالب ۲۰ سانت که اصلاً چرب نشده بود فقط کاغذ روغنی انداخته بودم و داخل فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه یا به روش بدون فر هم میشه (دمای فرها متفاوته و بعد از ۴۰ دقیقه حتماً چک کنید) بعد از خنک شدن کیک رو به دوقسمت برش زدم.

برای خامه هم از گاناش فرم گرفته استفاده کردم. ۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو حرارت دادم و بعد ۲۵۰ گرم شکلات سکه ای کارات رو بهش اضافه کردم و هم زدم خوب که ذوب شد و ترکیب شدن گذاشتم یخچال. دو ساعتی خنک شد بعد با همزن فرم دادم و با قیف بدون ماسوره وسط کیک و روش رو پایپ کردم.

اگه خواستید کیکتون وانیلی باشه، پودر کاکائو رو حذف و به همون میزان آرد سفید جایگزین کنید.