این کاپ کیک دبل چاکلت بی نظیر رو از دست ندید، فقط همین رو می تونم بگم، واقعا خوشمزه ست.


مواد لازم برای تهیه کاپ کیک دبل چاکلت

  • کره ۱۳۰ گرم
  • شکر۱۳۰ گرم
  • شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
  • شکلات چیپسی ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شیر ۲/۳ پیمانه
  • آرد ۱/۵پیمانه
  • پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱/۵قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۳قاشق چای خوری

دستور پخت کاپ کیک دبل چاکلت

طرز تهیه کاپ کیک دبل چاکلت
۱. تمام مواد را یک ساعت قبل در دمای محیط قراردهید تا هم دمای محیط باشد.

۲. شکلات تخته ای تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید و کناری بگذارید.

۳. کره به دمای محیط رسیده را با شکر حسابی هم زده تا پوک و کرم رنگ شود.

۴. تخم مرغ ها را دانه به دانه به مایه کرم رنگ اضافه کرده و هم بزنید. تا مایه حسابی حجم گرفته و خوب همزده شده باشد.

۵. شیررا اضافه کرده در حد مخلوط شدن اضافه کنید.

۶. شکلات ذوب شده را اضافه کرده و در حد هم خوردن، مخلوط کنید.

۷. مخلوط آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کرده ومرحله به مرحله اضافه کرده و با لیسک دورانی و در یک جهت هم بزنید تا مایه کیک یکدستی حاصل شود.

۸. فر را از قبل روشن کرده و روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

۹. سینی مافین را برداشته و کاغذ کپسول های کاپ کیک را داخل سینی چیده و به اندازه ۲/۳ام از حجم کپسول ها رو بامایه کیک پر کنید.

۱۰. هنگام ریختن مایه کیک داخل کپسول ها نصف که ریختید یک مقدار چیپس شکلاتی ریخته ومجدد مایه کیک بریزید.

۱۱. سینی مافین را داخل فر گذاشته تا کاپ کیک ها پخته شود. (۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان برای پخت کاپ کیک ها کفایت میکند)

۱۲. بعد از پخت و خنک شدن کاپ کیک ها را داخل ظرف سرو چیده و نوش جان کنید (من کافذ کاپ کیک ها رو جدا کردم )کاملا اختیاری عمل کنید .

نوش جان

نکات مهم و فوت و فن های پخت کاپ کیک دبل چاکلت

  • می تووانید شکلات چیپسی ها رو روی مایه کاپ کیک بریزید.
  • بعد از پخت هم می تونید روی کاپ کیک ها رو با خامه قنادی ،نوتلا یا سس شکلات تزیین کنید و ترافل بپاشید.

4.7/5 - (20 امتیاز)