کاپ کیک بلک فارست با فیلینگ گیلاس به اندازه زیباییش، خوشمزه و خوش بافته و جذابه!
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک بلک فارست
- آرد ۱۵۰ گرم ( ۱+ ۱/۴ پیمانه)
- پودر کاکائو ۶۵ گرم (۲/۳ پیمانه)
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکر ۲۰۰ گرم ( ۱پیمانه)
- خامه ۱۲۰ گرم ( نصف پیمانه)
- روغن مایع ۱۲۰ میلی ( نصف پیمانه)
- عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
- تخم مرغ کامل بزرگ ۱ عدد + ۱ عدد زرده
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- قهوه دم کرده داغ ۱۵۰ میلی ( ۲/۳ پیمانه)
برای فیلینگ
- گیلاس بدون هسته ۲ پیمانه
- شکر ۷۰ گرم ( ۱/۳پیمانه)
- نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری
- آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
برای تزئین کاپ کیک
- خامه قنادی ۳۰۰ گرم
- رنده شکلات ۲ قلشق غذاخوری
دستور پخت کاپ کیک بلک فارست
قبل از شروع ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و در قالب کاپ کیک ۱۲ تایی کپسول کاغذی بگذارید.
برای شروع در یک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر و جوش شیرین و شکر را با هم الک و به خوبی مخلوط کنید.
در کاسه دیگری خامه، روغن، تخم مرغ کامل و زرده و وانیل را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آردی اضافه کنید و با سرعت متوسط حدود ۱۵ ثانیه هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شوند.
سپس سرعت هم زن را زیاد کرده و همزمان قهوه داغ را از کنار ظرف به آرامی طی ۲۰ ثانیه به مخلوط اضافه کنید و ۱۵ ثانیه دیگر هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست و روان شود.
۲/۳ کپسولهای کاپ کیک را از مایه کیک پر کرده و داخل فر به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شوند. حتما پخت کیک ها را با خلال دندان تست کنید.
بعد از خروج از فر اجازه دهید کاملا سرد شوند.
برای تهیه فیلینگ، در یک کاسه کوچک شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید. اینکار مانع چسبیدن و گلوله شدن نشاسته خواهد شد.
گیلاس ها، آبلیمو و مخلوط شکر و نشاسته را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه قرار دهید سپس شعله را کم کرده و ۱۰ دقیقه دیگر زمان دهید که گیلاس ها پخته و نرم شوند. مخلوط را بسیار کم و به آرامی هم بزنید. سپس کنار بگذارید تا سرد شود.
وسط کاپ کیکها را با استفاده از ماسوره یا چاقوی تیز سوراخ کرده و با یک قاشق غذاخوری فیلینگ گیلاس پر کنید و روی کاپ کیکها را با خامه ماسوره بزنید و با ریختن کمی از آب گیلاس و رنده شکلات و گیلاس تزئین و سرو کنید.
نوش جان
میتوانید قهوه را با آب جوش و خامه موجود در دستور کاپ کیک را با شیر به همان میزان جایگزین کنید.