این کاپ کیک موکا دستور پخت خیلی راحتی داره و شکلات نداره و به همین دلیل کاپ کیک هزینه ای هست و بدون همزن هم درست میشه و در عین حال بافت فوق العاده ای داره!
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک موکا
- تخم مرغ متوسط ۲ عدد
- خامه ترش یا کفیر و یا ماست غلیظ (هر کدام که در دسترس هست ولی تجربه ثابت کرده خامه ترش کیفیت فوق العاده ای میده به بافت کیک) ۱۰۰ گرم
- روغن مایع ۱۰۰ گرم
- شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم
- آب جوش ۱۰۰ میلی لیتر + نسکافه ۲ قاشق چایخوری
- پودر کاکائو ۴۰ گرم
- آرد ۱۷۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- گیلاس و یا میوه هایی مثل آلبالو، تمشک، ۲۰۰ گرم (میتونید میوه رو حذف کنید و کاپ کیک ساده داشته باشید)
این مقدار مواد اولیه برای ۱۶ عدد کاپ کیک موکا کافیه
دستور پخت کاپ کیک موکا
برای شروع ابتدا آب جوش و نسکافه را مخلوط کرده ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
میتوانید به جای نسکافه از قهوه استفاده کنید فقط عطر قهوه قوی تر می شود.
میتونید کلا نسکافه یا قهوه رو حذف کنید و کیک کاکائویی داشته باشید در این صورت باید فقط ۱۰۰ میلی لیتر آب ولرم استفاده کنید میزان شکر هم مقداری کمتر بریزید.
در دستور از روغن مایع استفاده شده که میتوانید جایگزین کره ذوب شده و به دمای محیط رسیده کنید فقط دقت کنید که در این صورت بافت کیک کمی متراکم تر خواهد شد.
تخم مرغ، شکر، روغن و خامه ترش و ترکیب نسکافه را با همزن و یا با چنگال بزنید تا یکدست شود.
سپس آرد، بیکینگ پودر و کاکائو را طی سه مرحله روی مواد الک کرده و با هم مخلوط کنید.
نیازی به همزدن زیاد نیست در حد مخلوط شدن کفایت می کند.
غلظت مواد شبیه تخم مرغ روبانی شده خواهد بود اگر که غلظت آن کمتر بود میتوانید تا ۲۰ گرم آرد بیشتر اضافه کنید.
روی گیلاس های هسته گرفته را یک قاشق آرد و یا نشاسته ذرت ریخته و آرام زیر و رو کنید.
داخل قالب ها را کپسول انداخته و تا تقریبا دو سوم قالب را از مواد کاپ کیک ریخته و روی آن گیلاس های آماده شده را قرار دهید.
روی گیلاس یک قاشق از مواد کیک ریخته و قالب ها را درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه و یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاید قرار دهید.
پس از خنک شدن میتوانید روی کاپ کیک ها را پودر قند ریخته و یا با خامه فرم گرفته تزئین کنید. نوش جان