هوموس لبو رو امتحان کردید؟ این بار حمص لبو رو به صورت فینگرفود درست کردم. فینگرفود حمص لبو خیلی شیک و آسون، پیشنهاد می کنم حتما این حمص خوشرنگ و خوشمزه رو درست کنید. می تونید حمص لبو ساده یا بصورت فینگرفود سرو کنید. هم خوشگله هم خوشرنگ و پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه هوموس لبو

  • کنسرو نخود 1 قوطی 400 تا 430 گرمی
  • یا حدود 240 تا 250 گرم نخود پخته
  • لبو 2 عدد متوسط پخته
  • سیر 2 حبه رنده یا له شده
  • روغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • آب 1 عدد لیمو سبز متوسط (یا به اندازه دلخواه)
  • ارده کمرنگ (طحینه) 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • ماست 1 قاشق غذاخوری سرپر
  • نمک بمقدار دلخواه
  • پودر زیره نصف قاشق چایخوری بدلخواه
  • یخ یک عدد مکعب متوسط
  • دانه های انار و برگ گشنیز برای تزیین

طرز تهیه هوموس لبو

طرز تهیه حمص لبو

پوست نخود تا اونجايی که تونستم گرفتم ولی خیلیا با پوست درست می کنند. همه مواد را در غذاساز یا بلندر یا مخلوط کن بریزید خوب بزنید تا کاملا نرم و یکدست بشه.

تو یخچال بذارید و برید سراغ درست کردن مینی کاپ های خمیرهزار لا. خمیر هزارلا را زودتر از فریزر بیرون بیارید تا یخش آب بشه.

فر را روی 200 درجه گرم کنید. خمیر هرارلا را به اندازه دلخواه کاتر بزنید یا با دهانه استکان یا لیوان برش بزنید. (کاتر من 6 سانتیه)

قالب مینی کاپ کیک یا کاپ کیک یا قالب تارت کوچیک را چرب کنید.

خمیر را در قالب گذاشته کف خمیر را با چنگال سوراخ کنید، با دست کناره های خمیر را مرتب کنید تا شکل قالب رو بگیره.

قالب را در طبقه وسط فر بذارید تا زمانی که نانها خوب پف کنه مدت زمان بستگی به اندازه قالبها و فرتون داره بهتره مرتب چک کنید نسوزه، برای من حدود ۷ دقیقه طول کشید.

بذارید نانها از داغی بیفته از قالب بیرون بیارید، روی توری فلزی بذارید سرد بشه.

وسط نانها را با انگشت یا هر وسیله ای فشار بدین تا گود بشه و پفش بخوابه.

حمص لبو را در قیف با ماسوره دلخواه بریزید و درون حفره نان را پر کنید بدلخواه دانه انار بذارید.

می تونید حمص لبو را ساده در ظرف سرو ریخته، روغن زیتون زده و با انار و گشنیز تزیین کنید.

چغندرهای متوسط یا کوچک بخرید. برای پخت پوست و سر و ته چغندرو نگیرید چون رنگ زیادی از دست میده، خوب بشویید و با پوست بپزید، می تونید تو زودپز یا قابلمه بپزید.