حلوای لبو قرمز اصلا طعم لبو نمیده و خیلی خیلی هم خوشمزه ست. خوش رنگی بیش از حد این حلوا لبو قرمز فقط به دلیل رنگ خود لبو هست و از هیچ رنگی استفاده نشده. حتی اگه بعضی ها لبو قرمز پخته رو دوست نداشته باشن، ولی این حلوای لبو رو دوست خواهند داشت!

مواد لازم برای تهیه حلوای لبو قرمز با پیمانه لیوان

  • آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
  • شکر ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
  • پوره لبو ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
  • آب لبو یا آب ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
  • گلاب ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • کره ۵۰ گرم
  • روغن جامد و مایع مجموعا حدود نصف لیوان فرانسوی دسته دار
  • پودر هل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه حلوا لبو قرمز خوش رنگ و خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه حلوای لبو قرمز

برای تهیه حلوا لبو ابتدا پوره لبو رو آماده می کنیم. برای تهیه پوره لبو  یک عدد لبو متوسط رو خوب می شوییم.

برای پخت لبو نیاز به جدا کردن قسمت سر و دم لبو و حتی پوست گرفتن لبو نیست.

داخل یک قابلمه ۳ لیوان آب ریخته به مدت حدود ۳ ساعت روی حرارت متوسط زمان میدیم تا لبو قرمز کامل بپزه و نرم بشه.

بعد از پخت، وقتی که کمی خنک شد لبو رو پوست گرفته و خرد می می کنیم و داخل میکسر ریخته و میکس می کنیم تا پوره بشه.

آبی که توی قابلمه بعد از پخت لبو باقی می مونه، آب لبو هستش که خیلی خیلی خوش رنگ و لعابه.

برای تهیه شربت حلوا آب لبو رو (یا حتی آب هم می تونید استفاده کنید) با شکر مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم تا شکر کامل حل بشه و بعد گلاب و بعد هل آسیاب شده (پودر هل) رو اضافه کرده و سپس از روی حرارت برمی داریم.

برای آماده کردن حلوا آرد رو الک کرده و سپس داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میذاریم. ده دقیقه روی حرارت کم آرد رو تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه.

نکته مهم: برای تهیه حلوا لبو قرمز رنگ آرد نباید زیاد تغییر کنه، پس آرد رو زیاد تفت ندید و حرارت هم کم باشه.

بعد از تفت دادن آرد روغن و کره رو به آرد اضافه کرده و یه تفت کوچک میدیم و سپس پوره لبو رو به مواد اضافه می کنیم و مواد رو خوب با هم مخلوط می کنیم.

سپس شربت گرم رو به آرومی به مواد اضافه می کنیم و مواد رو مرتب هم می زنیم. تا زمانی که حلوا بسته بشه و یک جا جمع بشه به هم زدن ادامه میدیم. بعد از اینکه حلوا داخل قابلمه جمع شد، حلوا لبو قرمز ما آماده شده.

راز خوشرنگ شدن حلوا لبو قرمز تو اینه آرد زیاد تفت نخوره که تغییر رنگ بده. پس حتما حرارت ملایم ملایم باشه تا خامی آرد گرفته بشه اما رنگ آرد تیره نشه. همین که بوی خوبی از آرد بلند شد کافیه.

حتما قبل از اضافه کردن روغن به آرد، آرد رو الک کنید. چون آرد موقعی که تفت میخوره گلوله میشه و این گلوله ها اگه باز نشه توی حلوا خیلی دیده میشه و ظاهر خوبی نداره. نوش جان


5/5 - (1 امتیاز)