ژله انار ویژه شب یلدا به دسر مجلسی یلدایی یه انتخاب شیک و خاص برای شب یلدا و مهمانی هاتون! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

‌‌مواد لازم برای تهیه ژله انار ویژه شب یلدا

برای ژله رولی

  • ژله دلخواه ۱ بسته
  • آب جوش ۱ لیوان
  • بستنی ۶۰ گرم (بستنی لیوانی کوچک ۱ عدد)

برای پاناکوتا وانیلی

  • شیر سرد نصف لیوان + پودر ژلاتین دو و نیم قاشق غذاخوری
  • شیر ۲ لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
  • عصاره وانیل نصف قاشق چای خوری (پودر وانیل نوک قاشق چای خوری)

طرز تهیه ژله انار ویژه شب یلدا

طرز تهیه ژله انار ویژه شب یلدا

اگه قالبتون خیلی بزرگ بود میتونین مثل من چند برابر این اندازه ها درست کنین، مثلا همه مواد رو ضربدر دو کنید فقط وانیل زیاد نریزین.

ژله آلوئه ورا ۱ بسته + آب جوش ۱ لیوان (برای پر کردن قسمت بالایی قالب استفاده کنین، برای من در کل سه بسته ژله آلوئه ورا و سه لیوان آب جوش بود)

رای ژله رولی: ژله دلخواه (من ژله میوه کاکتوس استفاده کردم) رو با آب جوش ترکیب کنین و روی بخار کتری بن ماری کنین و یکم از داغی اولیه افتاد بستنی که تو دمای محیط یکم شل شده رو اضافه کنین تا با حرارت ژله آب بشه، هم نزنین میخوایم دو رنگ و دو فاز بشه، یه سینی ۲۰ در ۳۰ رو خیس کنین کیسه فریزر بندازین و روشو چرب کنین و ژله رو بریزین و ۲۰-۳۰ دقیقه بذارین تو یخچال، بیشتر نباید بمونه چون سفت میشه و موقع رول کردن میشکنه. بعد که رول کردین دوباره ۳۰-۴۰ دقیقه تو یخچال باشه که منسجم بشه.

برای پاناکوتا، شیر و شکر رو روی حرارت بذارین که گرم شه و شکر داخلش حل شه، نباید بجوشه، ژلاتین و شیر سرد رو ترکیب کنین و روی بخار کتری یا داخل مایکروفر بذارین کاملا حل شه، خامه رو هم روی بخار کتری گرم کنین و همه مواد رو با هم ترکیب کنین، بهش وانیل بزنین و زیرشو خاموش کنین و بذارین تو دمای محیط کاملا خنک شه.

ژله آلوئه ورا و آب جوش رو ترکیب و بنماری کنین و بذارین تو دمای محیط خنک شه. قالب رو چرب کنین و ۲۰ دقیقه بذارین فریزر.

رو یه کاسه کج بذارینش و انار و به دلخواه خلال پسته بریزین و روش کمی ژله آلوئه ورا بریزین روش و ۱۵-۲۰ دقیقه بره تو یخچال نیم بند شه،دوباره این کارو تکرار کنین بذارین نیم بند شه.

بعد قالب رو صاف کنین ژله رولی بچینین و با کمی ژله آلوئه ورا خنک فیکس کنین و نیم بند که شد قالب رو با ژله پر کنین، دوباره نیم بند شد روش پاناکوتای خنک بریزین و حداقل ۱۰ ساعت تو‌ یخچال باشه. دور قالب رو با چاقو آزاد کنین و چند ثانیه داخل آب ولرم بذارین و به راحتی برگردونین توی ظرف سرو.

شکستن ژله رولی بخاطر رعایت نکردن اندازه هاست یا تایم طولانی تو یخچال بودن با این اندازه ها درست کنید مشکلی پیش نمیاد.

Rate this post