کیک شکلاتی انگلیسی یک کیک خاص و بسیار خوشمزه ست که طرز پخت راحتی هم داره! این دستور پخت امتحان شده ست و نتیجه کار عالیه.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی انگلیسی

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 لیوان شکر (170 گرم)
  • 1 و نیم لیوان شیر (150 گرم)
  • نصف لیوان روغن مایع (90 گرم)
  • 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
  • 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
  • 4_3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو (با توجه به رنگش میتوانید کم و زیاد کنید.)
  • 2 و نیم آرد (250 گرم، اگر قوام مایه کیک شل بود میتوانید نصف لیوان هم اضافه کنید.)

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار

برای سس:
  • 2 و نیم لیوان شیر (500 میلی)
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • از نصف استکان کمی بیشتر شکر(50 گرم)
  • 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 1 قاشق غذاخوری سرصاف نشاسته (ذرت یا گندم)
  • پودر نارگیل برای روی کیک

دستور پخت کیک شکلاتی انگلیسی با سس شکلات

طرز تهیه کیک شکلاتی انگلیسی
برای کیک تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید.

وانیل، بکینگ پودر، پودر کاکائو و آرد را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. داخل قالب چرب شده بریزید. (سایز قالب حدود 30 در 40) در فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید. با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید . بعد از پخت وقتی کیک سرد شده به شکل مربع برش بزنید.

در زمانی که کیک داخل فر است سس را آماده کنید. برای سس تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق با حرارت کم تا وقتی که بجوشد بپزید وقتی که شروع به جوشیدن کرد حدود 1 دقیقه در حالیکه هم میزنید به پختن ادامه دهید وقتی قوام گرفت اجاق را خاموش کنید.

کیک های برش زده را به سس سرد بزنید سپس کناره های کیک را به پودر نارگیل آغشته کنید. (میتوانید تمام قسمتهای کیک را به پودر نارگیل آغشته کنید.)

نوش جان

طرز تهیه کیک انگلیسی ساده