این اسنک سیب زمینی خوشمزه کاملا گیاهیه و بدون گوشت یا مرغ و بدون پنیر پیتزا درست میشه. اگه ساندویچ ساز دارید می تونید تو ساندویچ میکر درست کنید اگه هم ندارید خیلی راحت می تونید تو تابه درستش کنید.
اصلا خوبیه این ساندویچهای اسنک اینه که هم میشه تو تابه درستشون کرد هم تو دستگاه ساندویچساز.طعمشم شبیه سمبوسه کلاسیکه بدون نیاز به سرخ کردن و روغن و چربی زیادی!
مواد لازم برای تهیه اسنک سیب زمینی با نان تست
- نان تست به مقدار لازم
- سیب زمینی متوسط ۳ تا ۴ عدد
- پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
- فلفل دلمهای قرمز یا سبز ریز خرد شده ۱/۲ عدد
- نخود فرنگی ۱/۳ لیوان
- گشنیز خرد شده ۱ دسته کوچک
- فلفل قرمز تند به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدارلازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- کره یا روغن به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ اسنک سیب زمینی با نان تست
برای شروع سیب زمینی و نخود فرنگی را با کمی نمک جداگانه بپزید سپس آبکش کنید. سیب زمینیها را پوست بگیرید و درشت رنده کنید.
در این مدت، پیاز را با کمی روغن یا کره تفت دهید تا طلایی شود. فلفل دلمهای، زردچوبه و ادویهجات را به همراه سیب زمینی رنده شده اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید، سپس مقداری نمک، نخودفرنگی و سبزیجات خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا طعمها به خورد هم روند و مواد به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند.
روی یک لایه نان، مقداری از مواد فوق بمالید و لایه دیگری از نان تست را روی آن قرار دهید و کمی فشار دهید تا دولایه به هم بچسبند.
با قلمو مقداری کره نرم شده یا کمی روغن روی دو طرف ساندویچها بمالید.
قبل از طبخ ساندویچها درون دستگاه ساندویچساز صبر کنید صفحههای دستگاه کاملا گرم شود و سپس ساندویچها درون دستگاه قرار دهید و بپزید تا طلایی شوند.
برای طبخ در تابه، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، ساندویچها را داخل تابه بچینید و با کفگیر آنها را فشار دهید تا از یک سمت طلایی شوند، سپس آنها را برگردانید تا از سمت دیگر نیز طلایی شوند.
نوش جان