دونات پنیری یه دونات خوشمزه و متفاوته که اگه تا حالا امتحانش نکردید، پیشنهاد می‌کنم هر چه زودتر امتحان کنید این خوشمزه رو.


مواد لازم برای تهیه دونات پنیری

مواد لازم برای خمیر

  • ۲ قاشق غذاخوری شیرخشک (بهتره حذف نشه)
  • ۲-۴ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
  • ۵۰ گرم کره نرم
  • یک تخم مرغ
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • حدود ۲ پیمانه آرد نانوایی(نان فانتزی)
  • نیم پیمانه آب ولرم

مواد لازم برای داخل دونات ها

  • پنیر خامه ای یا ماسکارپونه هم دمای اتاق

مواد لازم برای گلیز ساده

  • ۱ پیمانه پودر قند الک شده
  • ۲-۳ قاشق غذاخوری شیر

دستور پخت دونات پنیری خوشمزه و مغزدار با پنیر خامه ای

طرز تهیه دونات پنیری خوشمزه و مغزدار با پنیر خامه ای
برای شروع ابتدا همه مواد رو با هم مخلوط کنید و آرد رو بهتره کم کم اضافه کنید و وقتی خمیر جمع شد و کمی بدست میچسبید، دیگه آرد نزنین و ۱۰-۱۵ دقیقه ورز بدین تا دیگه به دست نچسبه.

داخل کاسه ای که چرب کردین بذارین و روشو بپوشونین تا ۱-۲ ساعت بماند و حجمش دو برابر بشه بعد به توپهای کوچک تقسیم کنین و داخلشون هر مقداری که دوس دارین، پنیر خامه ای بذارین و حتی میتونین مقدار شکر رو ۱ قاشق بزنین و مقدار نمک رو ۱ قاشق چایخوری کنین و بشه دونات نمکی و دیگه شیرین نباشه.

البته دیگه اونموقع نباید به گلیز بزنین.

بعد روی تکه های کاغذ روغنی، کنار هم ۷ تا توپ رو قرار بدین و روشونو بپوشونین تا ۱۵ دقیقه استراحت کنن.

بعد داخل روغنی که خیلی داغ نیس ولی خوب گرمه، با کاغذ روغنی زیرش، بذارین و هر دو طرفشونم سرخ کنین و روی دستمال بزارین تا روغن اضافیشون بره.

بعد ازینکه سرد شدند، داخل گلیز بزنین.

برای گلیز، اونقدر به پودر قند، شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسین. خیلی غلیظ و یا شل نباشه.

میتونین مثل بقیه دوناتها، داخل پودر قند، شکلات آب شده یا دارچین فرو کنین.

نکات مهم پخت دونات پنیری

  • درصورت حذف شیرخشک، کلا بجای آب، شیر بزنید. ولی در بافت تاثیر داره پس بهتره حذف نشه.
  • در روغن سرخ کردنی، سرخ کنید.

Rate this post