تو فصل گرم سال یه دسر سبک و خنک که به هضم غذا کمک میکنه انتخاب خیلی خوبیه. در ادامه با آموزش روش تهیه دسر تابستونی ساده با ژله موهیتو مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه دسر تابستانی ساده و خوشمزه با ژله موهیتو
- پودر ژله موهیتو 2 بسته
- لینوترش تازه 3 تا 4 عدد
- نعنا تازه 2 شاخه
دستور تهیه دسر تابستانی ساده و خوشمزه با ژله موهیتو
مرحله اول، آماده کردن پودر ژله موهیتو
برای شروع ابتدا پودر ژله موهیتو رو به 4 یا ۵ قسمت مساوی تقسیم کنید و یک چهارم از پودر ژله رو طبق روشی که روی بسته بندی ژله نوشته آماده کنید. چون که درست کردن این دسر 4 مرتبه دسر رو داخل یخچال میذاریم تا ژله خودشو بگیره.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر سوپانگل ترکیه ای دو رنگ سفید و شکلاتی
مرحله دوم، ورقه کردن لیمو ترش ها
با یک چاقوی تیز پوست لیمو ترش ها رو بگیرید. سپس لیمو ترش ها رو به ورقه های خیلی باریک با ضخامت حدود یک تا دو میلیمتر برش بدید و اسلایس کنید و هسته های لیمو ترش ها رو هم جدا کنید. به سلیقه خودتون میتونید لیمو ترش ها رو با پوست برش بدید و استفاده کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر عربی با پودر کرم کارامل
مرحله سوم، ریختن ژله داخل ظرف
در این مرحله حلقه های لیمو ترش رو کف قالب یا ظرف مورد نظرتون بچینید. سپس کمی از مایع ژله رو با یک قاشق سوپخوری روی اسلایس های لیمو ترش بریزید، به قدری که روی ورقه های لیمو رو نگیره.
سپس قالب رو به آرومی داخل یخچال بذارید و بعد از گذشت نیم ساعت قالب رو از یخچال خارج کنید و دوباره از برشهای لیمو ترش روی ژله و بر دیواره های قالب قرار بدید و لابه لای برش های لیمو ترش برگ نعنا بچینید و دوباره و به آرومی مقداری از مایع ژله داخل قالب روی اسلایس های لیمو بریزید.
دقت کنید که در مرحله اول فقط به مقداری از مایع ژله موهیتو روی لیمو ها بریزید که لیمو و نعنا از کف قالب حرکت نکنه و با بستن ژله فیکس بشه. مجدد قالب رو داخل یخچال بذارید و نیم ساعت صبر کنید تا ژله نیم بند بشه. این کار رو 4 یا 5 مرتبه تکرار کنید تا مایع ژله تمام بشه و قالب رو به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال بذارید تا سفت بشه و خودشو بگیره.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر معجون مخصوص کافی شاپ در خانه
مرحله چهارم، خارج کردن دسر از قالب
براي خارج كردن ژله از قالب ابتدا با نوک چاقو دور تا دور ژله رو از قالب جدا کنید و سپس به مدت ده ثانيه كف قالب رو داخل ظرف آب گرم بذارید و بعد به آرومی در ظرف مورد نظر برگردونید. اگه ژله کمی آب انداخت با دستمال حولهای دور تا دور ژله رو خشک کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر ترکیه ای ساده با شیر و نشاسته ذرت
نکات مهم و فوت و فن های تهیه دسر تابستانی خنک
- لیمو ترش اصلن باعث تلخی ژله نمیشه، حتی اگه با پوست داخل ژله استفاده و مصرف کنید عطر و طعم بینظر و دلچسبی داره.
- هسته های لیمو ترش رو حتما جدا کنید.
- با توجه به ذائقه تون میتونید 1 تا 2 قاشق غذاخوری شکر به پودر ژله اضافه کنید.