دسر عربی با کرم کارامل یه دسر ساده اما فوقالعاده خوشمزه و راحته که برای مهمونیها و جشن تولد بچهها گزینه خیلی خوبیه. ترکیب طعم کرم کارامل و نسکافه و بیسکوییت پتی بور واقعا عالیه.
در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر عربی با کرم کارامل و کافی میکس مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه دسر عربی با کرم کارامل و شیر و خامه
- شیر 2 لیوان
- خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
- شکر 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- پودر کرم کارامل 1 بسته (ساده یا شکلاتی)
- بیسکوییت پتی بور 1 بسته (15 عدد)
- پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری سر پر
- نسکافه 1 قاشق غذاخوری یا یک بسته کافی میکس
- وانیل نوک قاشق چایخوری (به دلخواه)
طرز تهیه دسر عربی با پودر کرم کارامل شکلاتی
مرحله اول، حل کردن پودر ژلاتین در آب
برای شروع ابتدا پودر ژلاتین رو روی یک چهارم لیوان اب سرد بپاشید و کمی صبر کنید تا اسفنجی بشه. سپس ظرف رو روی بخار کتری بذارید تا ژلاتین به صورت بنماری شفاف بشه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر معجون مخصوص کافی شاپ در خانه
مرحله دوم، مخلوط کردن شیر و کرم کارامل
در این مرحله شیر رو داخل یک قابلمه بریزید. سپس پودر کرم کارامل، شکر، نسکافه یا کافی میکس رو به شیر اضافه کنید کمی هم بزنید و قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا مواد داخل شیر حل بشه. سپس پودر کاکائو رو داخل یک سوم استکان آب جوش حل کنید و به مواد اضافه کنید. در آخر به دلخواه وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
شیر در حدی باید گرم بشه که شکر و و پودر کرم کارامل و نسکافه در شیر حل بشن، نیازی به داغ شدن یا جوشیدن شیر نیست.
نکته: اگه از پودر کرم کارامل شکلاتی استفاده میکنید، پودر کاکائو رو حذف کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر ترکیه ای ساده با شیر و نشاسته ذرت
مرحله سوم، اضافه کردن بیسکویت پتی بور
وقتی که مواد در شیر حل شد، قابلمه رو از روی حرارت بردارید. سپس بیسکوییت پتی بور رو با دست خرد کنید و داخل شیر بریزید. مواد رو داخل مخلوط کن بریزید، خامه رو هم اضافه کنید و میکس کنید تا بیسکویت کامل با مواد ترکیب بشه و مواد صاف و یکدست بشه.
در ادامه ژلاتین بنماری شده رو که کمی خنک شده به مایه دسر اضافه کنید و دوباره مواد رو چند پالس میکس کنید تا ژلاتین خوب با مواد ترکیب بشه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر رژیمی بدون شکر با سیب و جو پرک یا دو سر پرک
مرحله چهارم، ریختن مایه دسر داخل قالب
دسر عربی خامه داره و نیازی به چرب کردن قالب نیست اما میتونید کف و دیوارههای قالبی که برای دسر انتخاب کردید رو با یک دستمال کمی روغنی و چرب کنید یا از روغن جدا کننده استفاده کنید.
سپس مایه دسر عربی رو به آرومی داخل قالب بریزید و حدود 7 تا 8 ساعت داخل یخچال بذارید تا زمانیکه دسر به طور کامل ببنده و خودشو بگیره.
وقتی که دسر عربی سفت و آماده شد، با چاقو کنارههای دسر رو به آرومی از قالب جدا کنید. کف بشقاب یا ظرف مورد نظرتون رو خیس کنید و آب اضافیش رو بگیرید و سپس دسر عربی رو تو ظرف برگردونید و سرو کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر ژله کرم کارامل شکلاتی با پودر ژلاتین بدون فر
نکات مهم و فوت و فن های تهیه دسر عربی با پودر کرم کارامل شکلاتی و بیسکویت پتی بور
- اگه طعم شکلاتی رو بیشتر دوست دارید میتونید از بیسکویت پتی بور کاکائویی استفاده کنید.
- برای درست کردن دسر عربی لیوانی میتونید مایه دسر رو داخل لیوان یا ظرفهای کوچک بریزید و به صورت لیوانی و یک نفره سرو کنید.
- در زمان برگردوندن دسر عربی با پتی بور از قالب تو ظرف کف ظرف رو خیس کنید تا اگه دسر در مرکز ظرف سرو قرار نگرفت بتونید تکونش بدید تا بیاد وسط ظرف.
- به جای پودر ژلاتین از ورق ژلاتین هم میتونید استفاده کنید. هر ورق ژلاتین برابر با یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتینه. برای استفاده از ورق ژلاتین اول باید ورق ژلاتین را داخل مقداری آب سرد برای پنج دقیقه خیس بدید. بعد از خیس دادن ورق ژلاتین رو داخل مایه دسر که گرمه بریزید و هم بزنید تا به طور کامل مخلوط و حل بشه. استفاده از ورق ژلاتین باعث میشه که دسر براقتر بشه.
روش دوم
طرز تهیه دسر عربی
مواد لازم
- شیر ۲ لیوان
- پودر کرم کارامل ۱ بسته
- پودر کافی میکس ۱ بسته (حدودا ۲ قاشق غذاخوری)
- پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری (۱۰ گرم)
- بیسکوییت پتی بور نصف بسته (۱۰ عدد)
- خامه صبحانه (یا قنادی ) ۱۰۰ گرم ( حدودا ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری)
طرز تهیه
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه.
شیر و پودر کرم کارامل و کافی میکس رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم و بعد از اینکه مخلوط شدن ژلاتین حل شده رو اضافه کردم، دو، سه دقیقه جوشید و از حرارت برداشتم و گذاشتم از دما بیفته.
داخل مخلوط کن همراه با بیسکوییت و خامه ریختم و میکس کردم. چون طرح قالبی که انتخاب کردم طوری هست که گل داره، می خوام گل رو کاکائویی کنم، به خاطر همین کمی از مواد دسر رو با ۱ قاشق مرباخوری پودر کاکائو مخلوط کردم.
قالب رو جزیی با روغن مایع چرب کردم و از مواد کاکائویی توی طرح گل ریختم و گذاشتم یخچال ببنده، البته خیلی سفت نشه و بعد مابقی مواد دسر رو ریختم و گذاشتم ۶ الی ۷ ساعتی یخچال بمونه و بعد که خوب بست، دورش رو با کارد آزاد کردم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم.