دسر معجونی یه دسر مقوی و فوقالعاده خوشمزه هست و به دلیل کالری بالایی که داره برای بچهها و همچنین افرادی که رژیم افزایش وزن دارند خیلی مناسبه. در ادامه با آموزش مرحله به مرحله دسر معجون مخصوص کافی شاپ آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه دسر معجونی کافی شاپی در خانه
- شیر 2 لیوان
- خرما 10 عدد
- موز 2 عدد
- خامه 3 قاشق غذاخوری
- گردو 7 عدد
- پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
- کنجد 2 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین نصف قاشق مرباخوری
- پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
- آب نصف لیوان
با این مقدار مواد اولیه حدودا میتونید برای 5 نفر دسر معجون کافی شاپی درست کنید.
طرز تهیه دسر معجونی مخصوص کافی شاپی در منزل
مرحله اول، حل کردن پودر ژلاتین در آب
برای شروع ابتدا پودر ژلاتین و آب رو داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سپس روی بخار کتری بذارید تا به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب بشه و ژلاتین به طور کامل در آب حل بشه. حدود 10 دقیقه بعد ژلاتین رو از روی کتری بردارید و بذارید کنار تا کمی خنک بشه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر ترکیه ای ساده با شیر و نشاسته ذرت
مرحله دوم، مخلوط کردن مواد دسر معجونی
هسته خرماها رو بگیرید. گرفتن پوست خرما به سلیقه شما بستگی داره. هم میتونید پوست خرما رو بگیرید و هم میتونید خرما رو با پوست استفاده کنید. خیلی مهم نیست.
سپس خرمای بدون هسته رو به همراه مغز گردو، پودرکاکائو، دارچین و یک لیوان شیر داخل مخلوط کن بریزید م مواد رو میکس کنید تا به مایعی یکدست برسید. اگه مواد رو به ترتیبی که گفته شد مخلوط کنید خرما و گردو بهتر میکس میشن.
در ادامه موز ها که پوست گرفته و قطعه قطعه کردید رو به همراه پودرنارگیل، کنجد، خامه و بقیه شیر و ژلاتین ذوب شده که کمی خنک شده رو به ترکیبمون اضافه میکنیم و دوباره مواد رو میکس میکنیم.
وقتی که همه مواد به خوبی با هم ترکیب شدن، کمی از مایه دسر بچشید تا شیرینی دسر رو تست کنید، چون که ممکنه شیرینی موز یا خرما کم باشه. اگر خواستید دسرتون شیرینتر بشه کمی شکر یا عسل اضافه کنید و دوباره مواد رو مخلوط کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر رژیمی بدون شکر با سیب و جو پرک یا دو سر پرک
مرحله سوم، ریختن مواد دسر معجونی داخل ظرف
در این مرحله کف ظرفی که برای دسر انتخاب کردید رو با کمک یک دستمال کمی روغن بمالید و داخل و دیوارههای قالبتون رو کمی چرب کنید. از روغن جدا کننده هم میتونید استفاده کنید .
سپس مایه دسر رو به آرومی داخل قالب بریزید و حدود 7 تا 8 ساعت داخل یخچال بذارید تا زمانیکه دسر به طور کامل ببنده و سفت بشه.
وقتی که دسر معجونی خودش رو گرفت و آماده شد، با چاقو کنارههای دسر رو به آرومی از قالب جدا کنید. کف بشقاب یا ظرف مورد نظرتون رو خیس کنید و سپس دسر معجون رو تو ظرف برگردونید و سرو کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر ژله کرم کارامل شکلاتی با پودر ژلاتین بدون فر
نکات مهم و فوت و فن های تهیه دسر معجون کافی شاپی
- مواد دسر معجون اختیاریه، پس اگه چیزی رو نداشتید یا دوست ندارید نریزید.
- در زمان برگردوندن دسر معجون از قالب تو ظرف کف ظرف رو خیس کنید تا اگه دسر در مرکز ظرف سرو قرار نگرفت بتونید تکونش بدید تا بیاد وسط ظرف.
- این دسر به دلیل اینکه خامه داره به راحتی از دیواره های قالب جدا میشه.
- به جای پودر ژلاتین از ورق ژلاتین هم میتونید استفاده کنید. هر ورق ژلاتین برابر با یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتینه. برای استفاده از ورق ژلاتین اول باید ورق ژلاتین را داخل مقداری آب سرد برای پنج دقیقه خیس بدید. بعد از خیس دادن ورق ژلاتین رو داخل مایه دسر که گرمه بریزید و هم بزنید تا به طور کامل مخلوط و حل بشه. استفاده از ورق ژلاتین باعث میشه که دسر براقتر بشه.