کاپ کیک شربتی شیرازی رو امتحان کردید؟ اگه نه پس با دستور یه کاپ کیک واقعا بهشتی و فوق العاده خوش عطر و خوشمزه با بافتی نرم و سبک آشنا بشید!

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شربتی شیرازی

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد ۲ پیمانه
  • شکر ۲/۳ پیمانه
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۳ پیمانه
  • گلاب ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • پودر هل ۱/۳ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای شربت
  • شکر ۲/۳ پیمانه
  • آب ۱ پیمانه
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر هل نوک قاشق مرباخوری

دستور کاپ کیک شربتی شیرازی

طرز تهیه کاپ کیک شربتی شیرازی

معیار اندازه گیری پیمانه قنادی و لیوان دسته دار فرانسوی است.

برای تهیه شربت مواد اولیه شربت را باهم ترکیب میکنیم روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود و حدود پنج دقیقه بجوشد.

بعد از پخت کاپ کیک ها شربت خنک را روی کیک سرد شده میریزیم و زمان میدهیم تا شربت جذب شود.

درجه حرارت فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد و مدت زمان پخت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه. با توجه به دمای فر پخت کاپ کیک را بعد از ۲۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید.

برای فر برقی دمای ۱۶۰ و مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.

برای پخت بدون فر قابلمه ای را روی شعله پخش کن با حرارت ملایم بذارید و درون قابلمه پایه یا توری قرار دهید و مواد کیک رو درون لیوان یکبار مصرف کاغذی یا لیوان دسته دار فرانسوی که نشکن هستن بریزید و روی پایه یا توری کف قابلمه بذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدید تا پخت کامل انجام بشه درب قابلمه حتما دمکنی بذارید.

نوش جان