سس چیلی تای چیست؟ سس چیلی تای (Chili Thai Sauce) یکی از پرطرفدارترین سسهای تنده و برای کسانی غذاهای تند دوست دارند فوقالعاده هست. در این دستور تهیه یاد میگیرید که چطور یه سس چیلی تای خوش طعم و خوشمزه توی خونه درست کنید.
مواد لازم برای تهیه سس چیلی تای خانگی
- روغن کنجد 3 قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده 3 حبه
- پودر زنجفیل نصف قاشق چایخوری
- آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
- فلفل چیلی 1 قاشق غذاخوری
- سس تند 2 قاشق غذاخوری
- سس کچاپ 1 پیمانه
- سرکه برنج یا سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
- آب حوش یک سوم پیمانه
- عسل یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس چیلی تای، مرحله به مرحله
مرحله اول
روغن کنجد رو داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید، سپس سیر رنده شده داخل تابه بریزید و تفت بدید تا عطر و بوی سیر بلند شه.
مطلب پیشنهادی: طرز تهیه سس بشامل (سس سفید لازانیا)
مرحله دوم
در این مرحله پودر زنجبیل رو داخل ماهیتابه بریزید و با سیر تفت بدید.
مرحله سوم
کمی بعد از اضافه کردن پودر زنجفیل، آرد ذرت رو به مواد اضافه کنید.
تا زمانی خامی آرد گرفته بشه، مواد رو تفت بدید.
مرحله چهارم
در ادامه فلفل چیلی، سس تند گالری و سس کچاپ اضافه رو کنید و خوب هم بزنید تا مواد کامل با هم مخلوط بشن و به یک ترکیب یکدست برسید.
مرحله پنجم
بعد از این که سس چیلی تای ما یه حرارت کوچیک دید، سرکه برنج یا سفید و آب جوش رو به سس اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بمونه تا غلیظ بشه، در آخر عسل رو به سس اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه روی حرارت کم هم بزنید، سپس از روی حرارت بردارید و به مدت 2 دقیقه هم سس رو داخل ماهیتابه هم بزنید.
موارد مصرف سس تای
همینطور حدس میزنید و از اسم این سس مشخصه، چیلی تای سس خیلی تندیه، از موارد مصرف سس چیلی تای میشه به موارد زیر اشاره کرد:
- همراه با بال سوخاری (به شدت ترکیب خوبی میشه)
- همراه با انواع غذاهای فست فودی
- همراه با خوراک ماهی و انواع خوراکهای دریایی
- همراه با خوراکهایی با گوشت قرمز و سبزیجات
- همراه با شنیتسل مرغ
و به طور کلی سس چیلی تای برای همه خوراکهای دریایی، گوشتی و همچنین سوخاری، پیتزا، لازانیا و حتی ماکارونی با توجه به ذائقه افراد مناسب است.