شنیسل مرغ به انگلیسی (Chicken Schnitzel) یکی از غذاهای پرطرفدار و شناخته شده در سراسر دنیا هست. در واقع یه غذای بینالملی هست که خیلی شبیه به مرغ سوخاریه، با این تفاوت که شنیسل مرغ با سینه مرغ ورقه شده درست میشه. در این دستور پخت از وبسایت فیدیا با طرز تهیه شنیسل مرغ با دستور اصلی به صورت تصویری و مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ
- سینه مرغ یک عدد
- لیمو ترش یک عدد یا آبلیمو یک قاشق غذاخوری
- آرد تمپورا یا آرد سفید یک فنجان
- شیر یک و نیم فنجان
- سفیده تخم مرغ یک عدد
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- نمک
- فلفل سیاه
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی
- سیبزمینی چهار عدد
- کره 25 گرم
- جعفری تازه خرد شده
- شیر چهار قاشق غذاخوری
طرز تهیه شنیسل مرغ به صورت مرحله به مرحله
سينه مرغ رو به صورت طولی مانند عکس زیر برش بديد.
برای مزهدار شدن به ورقههای مرغ نمک و فلفل سیاه و آب ليمو بزنید. در ادامه ورقههای مرغ رو برای مدت يک ساعت داخل يخچال قرار بدید تا استراحت کنه و مواد به خورد مرغ بره.
مرحله دوم، آماده کردن آرد و پودر سوخاری
در این مرحله آرد تمپورا یا آرد سفيد رو با شير، سفیدهی یک تخم مرغ و بیکینگ پودر مخلوط كنيد و به طور کامل مواد رو به هم بزنيد تا به یک ترکیب يكدست برسید.
شنیسل مرغ با چی بخوریم؟
مرحله سوم، آماده کردن پوره سیبزمینی
در مدتی که ورقههای مرغ داخل یحچال در حال مزهدار شدن هستند، سيبزمينیها رو بپزيد. وقتی که پخت، پوستشون رو بگیرید و با كره پوره كنيد، سپس کمی نمک، فلفل و جعفری تازه خرد شده به مقدار لازم رو به سیب زمینی اضافه کنید و در آخر به اندازه لازم شير به پوره اضافه کنید تا به به غلظت مورد نظرتون برسيد. برای دورچین، علاوه بر پوره سیبزمینی میتونید از سبزيجات پخته مختلفی به دلخواه خودتون استفاده كنيد.
مرحله چهارم، کوبیدن شنیسلها
بعد از گذشت يك ساعت، ورقههای مرغ رو از يخچال بیرون بیارید.
ورقهها رو بین دو لایه کیسه فریزر قرار بدید و با بيفتک كوب یا پشت چاقو بكوبيد تا نازک و یکدست بشه.
مرحله پنجم، آرد زدن به ورقههای مرغ
در این مرحله ورقههای مرغ رو داخل مخلوط آرد و شير که آماده کرده بودیم بغلتونيد.
در ادامه ورقههای مرغ رو به طور کامل به پودر سوخاری یا پودر پانكو آغشته كنيد. پودر سوخاری رو با دست به مرغ فشار بدید تا پولکی بشه.
مرحله ششم، سرخ کردن شنیسلها
در این مرحله شنیسلها رو داخل روغن داغ و با حرارت ملايم سرخ كنيد.
وقتی که دو طرف شنیسل مرغ برشته و طلایی شد، شنیسل آماده شده.
شنیسل مرغ رو میتونید به همراه پوره سیبزمینی و سبزیجات پخته دلخواهتون به همراه سس تارتار که در کنار شنیسل مرغ ترکیب بسیار خوبی میشه، سرو کنید.
شنیسل مرغ در فر یا شنیسل مرغ رژیمی
اگه رژیم کاهش وزن دارید یا به هر دلیل دوست چربی و در نتیجه کالری شنیسل مرغ کمتر باشه، میتونید شنیسل مرغ در فر درست کنید. برای این کار سینی فر رو کمی چرب کنید و شنیسلها رو داخل سینی فر بپینیو و برای مدت 20 دقیقه داخل فر با دمال 180 درجه سانتیگراد قرار بدید.
فیلم آموزشی طرز تهیه شنیسل مرغ
طرز تهیه شنیسل مرغ پنیری
سینه مرغ رو از جهت طول نازک برش بزنید وبا بیفتک کمی بکوبید، نمک و فلفل سیاه بزنید وبزارید داخل ظرف در بسته تو یخچال ۳ الی ۴ ساعت استراحت کنه.
من شب قبل مزه دار کردم شما هم میتونید همین کارو بکنید.
سینه مرغ رو بترتیب اول داخل آرد سفید، تخم مرغ زده شده (۲عدد) و پودر سوخاری بزنید و تو روغن دو طرفش رو خوب سرخ کنید.
برای سس قارچ سیصد گرم قارچ اسلایس شده رو با سی گرم کره داخل تابه تفت بدید یک قاشق آبلیمو هم بزنید که رنگ قارچ سیاه نشه.
وقتی آبش کشیده شد یک قاشق غذاخوری آرد سفید بزنید و کمی تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته شه سپس یک پاکت خامه صبحانه و یک لیوان شیر اضافه وخوب مخلوط کنید نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودرسیر بزنید وقتی به غلظت رسید از رو حرارت بردارید.
با قاشق مقداری سس روی شنیسل بزارید وپنیر پیتزا بریزید وبزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه س تا پنیر ذوب و طلایی شود.
روش کمی جعفری خرد شده بپاشید و نوش جان کنید.