خورشت مرغ کاری یه غذای هندی خوشمزه و راحته که با ذائقه ما ایرانی‌ها جور درمیاد. اگه تو خونه شیر نارگیل دارید پیشنهاد می‌کنم این مرغ کاری رو درست کنید.

در ادامه با دستور پخت مرغ کاری با شیر نارگیل مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه مرغ کاری هندی با شیر نارگیل

  • سینه مرغ کامل 2 عدد
  • شیر نارگیل 1 قوطی (400 گرم)
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 3 حبه
  • زنجفیل رنده شده 1 قاشق چای‌خوری
  • کاری 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری
  • گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • گرام ماسالا نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک یک قاشق چای‌خوری
  • گوجه فرنگی 4 عدد
  • آب 1 فنجان
  • روغن 3 قاشق غذاخوری

طرز پخت خورشت مرغ کاری هندی با شیر نارگیل ساده و خوشمزه

طرز تهیه مرغ کاری با شیر نارگیل با برنج به روش هندی

مرحله اول، سرخ کردن پیاز

برای شروع ابتدا پیازها رو پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. داخل یک تابه روغن بریزید و وقتی که داغ شد، پیاز رو داخل تابه بریزید و سرخ کنید تا طلایی بشه.

وقتی که پیاز طلایی شد سیر رنده شده و زنجبیل رنده شده رو به پیاز اضافه کنید و هم بزنید و روی حرارت ملایم به مدت دو دقیقه تفت بدید.


مرحله دوم، اضافه کردن گوجه فرنگی

گوجه فرنگی ها رو به صورت نگینی ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. هم می‌تونید گوجه رو پوست بگیرید و هم با پوست بریزید.

مواد رو هم بزنید و کمی تفت بدید تا گوجه نرم بشه و آب گوجه کشیده بشه. سپس دو قاشق چای‌خوری پودر کاری رو اضافه کتید و هم بزنید و به مدت دو دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدید تا عطر کاری بلند بشه.

خورش کاری مرغ با شیر نارگیل


مرحله سوم، اضافه کردن سینه مرغ

سینه مرغ رو که از قبل اسنخوان‌هاشو جدا کردید و خرد کردید رو به مواد اضافه کنید.

خورش کاری مرغ هندی

روی مرغ نمک و فلفل سیاه بپاشید و هم بزنید و تفت بدید تا رنگ مرغ طلایی بشه.

در ادامه درب تابه رو بذارید و به مدت دو تا سه دقیقه زمان بدید تا مواد کمی بپزه و بخار کنه.

سپس درب تابه رو بردارید و یک فنجان آب به مواد اضافه کنید و هم بزنید. دوباره درب تابه رو بذارید و ده دقیقه زمان بدید تا مواد با هم بپزه.

خورش کاری هندی با مرغ


مرحله چهارم، اضافه کردن شیر نارگیل

بعد از گزشن ده دقیقه درب تابه رو بردارید و شیر نارگیل رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس نصف قاشق چای‌خوری گرام ماسالا رو اضافه کنید و هم بزنید. درادامه کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت ملایم زمان بدید تا مواد غلیظ بشه و حالت سس پیدا کنه. درب تابه رو هم نذارید.

مرغ کاری با برنج


مرحله پنجم، سرو و تزئین

پنج دقیقه به پایان پخت و قبل از سرو گشنیز تازه خرد شده رو به خورشت اضافه کنید و سپس سرو و به همراه برنج کته نوش جان کنبد.

طرز تهیه مرغ کاری با شیر نارگیل


فیلم طرز تهیه خورش کاری مرغ با شیر نارگیل


دستور پخت‌های پیشنهادی