تو این مطلب دستور تهیه یه چیز کیک نسکافه ای با پایه کیک شکلاتی خوشمزه و خاص و فوق العاده رو براتون انتخاب کردم. چیز کیک، یکی از کیک های معروف و محبوب در سراسر دنیاست که به روش ها و با طعم های مختلف تهیه میشه.

این چیز کیک نسکافه ای رو هم حتما امتحان کنید.

چيز كيك رو هم با پايه کیک و هم با پایه بيسكوييت پودر شده و كره میشه درست کرد و سليقه اي هست. پيشنهاد ميكنم با كيك درستش كنين چون که خيلي بافت بهتري نسبت به بیسکویت داره.

چیز کیک رو هم ميتونيد با خامه صبحانه و هم با خامه فرم گرفته درست كنيد. اگه با خامه فرم گرفته درست كنيد ديگه نياز نيست پودر قند يا شكر بهش اضافه كنين و همچنین با خامه فرم گرفته بافتش خيلي پنبه اي و اسفنجي ميشه.

چبزکیک رو معمولا با پنير ماسكاراپونه درست ميشه كه پنير خامه اي بي نمك هست، ولي از اونجايي كه خيلي گرون شده و نميصرفه ميتونيد از پنير خامه اي كم نمك استفاده كنيد.


مواد لازم برای تهیه چیز کیک نسکافه ای با پایه کیک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی

  • تخم مرغ ۵ عدد
  • آرد دو پیمانه
  • روغن سه چهارم پیمانه
  • ماست یک پیمانه
  • شیر نصف پیمانه
  • شکر یک پیمانه و ربع (اگه کیک شیرین دوست دارین یک و نیم پیمانه)
  • بگینگ پودر دوقاشق مرباخوری
  • پودر کاکائو ۴ قاشق مرباخوری
  • وانیل کمی

مواد لازم برای لایه پنیری

  • پنیر خامه ای یا ماسکار پونه 400 گرم
  • خامه صبحانه دو 400 گرم
  • پودر شکر ۶ قاشق غذاخوری (میتونید بیشتر یا کمتر بزنید.)
  • وانیل نصف قاشق چای‌خوری
  • نسکافه دو قاشق غذاخوری (میتونید یک قاشق هم بزنید.)
  • شیر ۱/۲پیمانه
  • آب برای مخلوط کردن با نسکافه ۱/۸پیمانه
  • پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری

دستور پخت چیز کیک نسکافه ای با پایه کیک شکلاتی

طرز تهیه چیز کیک نسکافه ای با پایه کیک شکلاتی
ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل به مدت ۵ دقیقه می‌زنیم، سپس شیر و ماست و اضافه میکنیم.

پس از یک دقیقه روغن رو اضافه میکنیم در حد سی ثانیه همزن و خاموش میکنیم.

مواد خشک (آرد،بگینگ پودر، پودر کاکائو) را که سه بار الک کرده کمکم به مایع کیک اضافه میکنیم و مواد فولد میکنین، کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی گذاشته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه قرار میدیم.

پس از ۴۵ دقیقه با خلال دندون امتحان میکنیم اگر کیک به خلال دندون نچسبید، آماده شده. کیک رو با قطر ۲۶ و ارتفاع ۸ یا ۱۰سانتی‌متر درست کنید.

در ادامه پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشید تا اسفنجی بشه. سپس روی بخار آب یا مکرویو بذارید تا ژلاتین در شیر حل بشه و سپس زمان بدید تا خنک بشه.

سپس پنیر، خامه، پودر شکر و وانیل رو داخل یک کاسه بریزید و با همزن ‌بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه.

در ادامه ژلاتین و نسکافه که در آب حل شده رو به مواد داخل کاسه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکدست بشه.

روی کیک شکلاتی یک پیش دستی بذارید و دور پیش دستی رو با نوک چاقو به عمق 3 سانتی متر برش بدید. سپس پیش دستی رو بردارید و وسط کیک رو از محل برش خورده خالی کنید.

سپس مواد پنیری رو داخل کیک بریزید وبا پالت یا کاردک روی مواد رو کاملا صاف کنید.

به دلخواه مقداری گاناش تهیه کنید و روی سطح چیز کیک بریزید.

چیز کیک حداقل برای ۳ تا 4 ساعت داخل یخچال بذارید تا خودش رو بگیره.

برای برش دادن چیز کیک ابتدا چاقو رو داخل آب جوش بذارید و سپس با دستمال خشک کنید و بعد چیز کیک رو برش برنید تا برش‌ها تمیز در بیاد.

مزه این چیز کیک محشره حتما امتحان کنید. نوش جان

5/5 - (2 امتیاز)